Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer 1
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Recenze uživatele PavelVanekArt k tomuto seriálu (3)

One Punch Man (2015) 

Nadšeně čekám na třetí sérii, která dorazí snad dřív než mi začne Alzheimer. 5* a.k.a 90% ()

Season 1 (2015) (S01) 

Když nepočítám Pokémony, Digimony a Beyblade, tak je tohle první anime v životě, který jsem si dobrovolně pustil. Je to ujetý tak jak jsem čekal a jak se na Japonce sluší a patří, což moc nemusím, ale tady mě zaujal nápad o týpkovi, co cokoliv na světě (rozuměj Ve vesmíru) sundá jednou ranou. Navíc je skvěle vypracovanej charakterem, a chováním v určitých situacích. Má to styl, nějakou tu příběhovou gradaci (což mi od poloviny seriálu celkem vadilo), sympatický postavy a kulervoucí speedmetalovej soundtrack. Druhou sérii si dám s chutí. První série za 4* a.k.a 80% ()

Season 2 (2019) (S02) 

Mnohem slabší než první série. Saitama je úplně mimo a dopředu se cpe zbytečně moc nezajímavých postav. Garo si to prakticky krade pro sebe. Za normálních okolností průměr, ale jedinej, poslední a nejepičtější punch to nahecoval. ()

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama