Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (15)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nepočítám Pokémony, Digimony a Beyblade, tak je tohle první anime v životě, který jsem si dobrovolně pustil. Je to ujetý tak jak jsem čekal a jak se na Japonce sluší a patří, což moc nemusím, ale tady mě zaujal nápad o týpkovi, co cokoliv na světě (rozuměj Ve vesmíru) sundá jednou ranou. Navíc je skvěle vypracovanej charakterem, a chováním v určitých situacích. Má to styl, nějakou tu příběhovou gradaci (což mi od poloviny seriálu celkem vadilo), sympatický postavy a kulervoucí speedmetalovej soundtrack. Druhou sérii si dám s chutí. První série za 4* a.k.a 80% ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že veľa prvkov anime mi je proti srsti, a tu, aj keď ide o jedinečný štýl, ich bolo tiež dosť, musím OPM dať plný počet. Na všetko zlé sa dá zvyknúť a tu sa to oplatilo. Hlavný hrdina je totálne cool, a fakt, že je taký silný a veci má vcelku vpaži len umocňuje pohodu a vtipnosť každej situácie. Seriál sa na nič nehrá, naopak dáva jasne najavo, že si vie spraviť srandu aj sám so seba, čo len pridáva k pohode pri jeho sledovaní. No a keď má divák pohodu, vie sa super zabaviť. Súboje by ma inak asi nebavili, ale vtedy som sa vždy tešil na finálny úder. Niekedy sa tu priveľa filozofuje/premýšľa, ale také momenty sú vždy potom prekryté vtipom alebo akciou. Až by som neveril, ale nedám menej ako 87% - 5* ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí druhé řady, musím snížit o jednu hvězdičku, ano druhá řada má problém, že se hodně věcí snažila narvat do dvanácti dílů a tak může působit zkratovitě, uspěchaně a dost věcí, vyzní naprázdno, ale tenhle problém by nenastal, kdyby ta první naservírovala jen akci a humor. Sice je to kvalitní akce, je pořádně drsná, dynamická a dobře zpracovaná, a vtipy sou stejně úderné jako Genosova palební síla. Ale o příběhu a nějakém vývoji postav nelze mluvit. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální záležitost! Hlavní hrdina je prostě skvělý a jeho škála nejrůznějších výrazů je prostě parádní, navíc není jediný, ale i ostatní hrdinové dokáží velmi rychle zaujmout a nebyl tam nikdo kdo by se mi nelíbil. Souboje mají šťávu, navíc byly parádně hudebně dokreslené a i příběh měl co nabídnout. Navíc je to velmi vtipné !!! Když si k tomu přidám parádní finále a souboj z kterého jsem měl trochu obavy a zároveň jsem se na něj asi nejvíc těšil (zkrátka "když jedna rána nestačí") a který páni z MadHousu zvládli opět výborně a samotné finále po posledních titulcích, které opět pobavilo, tak musím říct, že jsem právě viděl něco co jsem už dlouho nezažil - dokonalost! 10/10 ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Když píšu tenhle koment chybí mi poslední epizoda, ale je to pro mě trochu zklamání poté, co jsem tak miloval Moba. Ačkoliv to má super epizody - animace je sice skvělá, ale designy vypadají za mě míň originálně, postavy mě zajímají míň než v Mobovi, načasování vtipů mi přijde horší a utíká to trochu pomaleji. Mumen Rider je skvělý i to poselství, které s ním souvisí. Vážně uvažuju jestli se vůbec podívám na druhou řadu, jelikož je údajně animace horší než v jednotce. ()

Galerie (306)

Zajímavosti (2)

  • O úvodní píseň „THE HERO !! ~Okoreru Kobushi ni Hi wo Tsukero~“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)
  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama