Reklama

Reklama

Největší wrestlingová show roku Wrestlemania 31 se uskutečnila 29. března 2015 na Levi's Stadium (Santa Clara, California). Na kartě se sešlo devět zápasů.

1) Kickoff: The New Day vs. Tyson Kidd & Cesaro vs. Los Matadores vs. The Usos (Fatal 4-Way Tag Team Championship)
2) Kickoff: André The Giant Battle Royal
3) Bad News Barrett vs. Daniel Bryan vs. Stardust vs. Sin Cara vs. R-Truth vs. Luke Harper vs. Dean Ambrose (7-Men Intercontinental Championship Ladder Match)
4) Randy Orton vs. Seth Rollins 
5) Sting vs. Triple H (No DQ Match)
6) AJ Lee & Paige vs. The Bella Twins
7) John Cena vs. Rusev (United States Championship)
8) The Undertaker vs. Bray Wyatt 
9) Brock Lesnar vs. Roman Reigns (World Heavyweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (9)

czema 

všechny recenze uživatele

Poslední match byl suprovej. Main event jak má bejt. Jinak celkově za 4*. John Cena je asi pro většinu pan wrestler a já na něj nechci nadávat ale někdy jsou ty jeho zápasy až únavný. Rusev covering and Cena kick out at 2. a tak to jde půl hodiny a pak provede svůj the AA a je konec. Taky Undertaker byl neočekávaně výbornej i s Brayem. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

88% je přehnaný, ale show to byla dobrá. Když pominu zápasy, tak samozřejmě segment Rocka a Rondy hodně potěšil. LADDER MATCH - 4* - Škoda předvídatelného výsledku. Jinak se ten match povedl. Všichni předvedli svoje maximum. Skákali, ždímali se. Fajn překvapení mid-rosterů. RANDY ORTON VS. SETH ROLLINS - 4* - Jsem moc rád, že je Randy zpátky. Bez něj bylo WWE poloviční. Jeden z mála "veteránů" pamatujícíh lepší časy, který ještě snad dlouho vydrží. Ukázali se Sethem, co se dalo. TRIPLE H VS. STING - 3* - Čekal bych lepší zápas, ale scénář byl skvělý. Ukázalo se spousta starých hvězd, což vždycky potěší. Nicméně od Stinga jsem čekal větší řežbu. Možná už jsou oba opravdu moc staří na to. AJ A PAIGE VS. BELLAS - 2* - Divas byly tradičně nejslabší. Paige i AJ mi vyloženě pijou krev. Naprosto nesmyslné wrestlerky. JOHN CENA VS. RUSEV - 2* - Jediný zápas, kde jsem na 200% věděl, kdo vyhraje. To ho sráželo nejvíc. Jinak Rusev ukázal zase svůj velký talent a Cena ukázal to, co jsme viděli všichni už milinkrát, a proto to už je opravdu nuda. BRAY WYATT VS. UNDERTAKER - 3* - Taker už asi opravdu nemůže. Všechno odmakal Bray. Je to škoda, ale jedna éra evidentně končí. BROCK LESNAR VS. ROMAN REIGNS - 5* - Main event, jak má být. Brock je totální dominance. Skvěle brutální a fyzické. Ještě, že ten konec dotáhl "někdo" třetí, protože pardon, ale Roman by si za tohle nezasloužil ani mrknout na titul. ()

fabuloso 

všechny recenze uživatele

Aj keď je pre mňa produkt WWE v poslednej dobe málo zaujímavý, WrestleMania sa vydarila. Výborná šou od začiatku až do konca, minimum slabých momentov, veľmi kvalitný hlavný ťahák. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Plný počet jsem dát nemohl, protože opětovné tlačení "superstar" za zenitem jménem John Cena mě otrávilo vydatně. Jinak vše skvěle promyšlené, předzápasové přípravy ve stylu "ten je hajzl a ten klaďas" fungovaly také dobře. Vím, že děti mají rády šťastné konce, ale tohle je jedna z věcí, které mě na WWE iritují. Mrzí mě například osud velmi talentovaného Braye Wyatta. Výsledek souboje s Undertakerem asi moc nepřekvapil, ale kdyby organizace neodrovnala Undertakera soubojem s Brockem Lesnarem, mohla vyhrát budoucnost. Jedno mínus mám také za 80% akce za denního světla, pak intro Triple H a Braye působilo méně efektně. Více odvahy ze strany WWE a už nebude třeba zneužívat jméno WCW ani pro namlsání diváků Stingem. ()

Reklama

Reklama