Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Nagato Yuki je stydlivou předsedkyní literárního klubu, která si v přítomnosti dalších osob připadá velmi nejistá. Navíc v přítomnosti Kyona, chlapce, který se před nedávnem do jejího klubu přidal, se cítí nesvá ještě víc než obvykle. Přesto pro dobro svého klubu i pro získání Kyona bude muset Yuki překonat sama sebe a nechat svou povahu naplno zazářit...
Pokud znáte film Disappearance of Haruhi Suzumiya (2010), představte si, že se Kyon rozhodl v jistém klíčovém momentu, že svět s mimozemšťany, cestovateli v čase a jasnovidci prostě není pro něj, že chce žít v poklidu obyčejným školním životem bez všech těch stresů a šíleností. Zajímá vás jak by to vypadalo?
Vydejte se do světa, kde uvidíte známé postavy v nových naprosto unikátních rolích a kde v té hlavní je kromě našeho hrdiny také Yuki, která je odhodlaná využít svou příležitost a i přes svou plachost získat Kyona pro sebe... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hodně ale příliš jsem nedostal. Věděl jsem, že tohle dílko bude mezi fandy neskutečně rozporuplné a že spoustu lidí naštve, ale za sebe jsem si říkal, že jako nápad to není úplně špatné. Bohužel se ukazuje, že svět Haruhi bez všech mimozemšťanů, cestovatelů časem a jasnovidců je prostě jenom nudný... A tak to co tady máme je takový průměrný slice-of-life, který se nás snaží utáhnout na známé charaktery a nejspíš i na dávku nostalgie. Bohužel ani ty charaktery nejsou příliš to co bývali... Kyon byl bez svých neustálých vnitřních monologů a trefných poznámek jen stínem té úžasné osobnosti, kterou jsem měl možnost poznat, Yuki a její těžká stydlivost byla sice trošičku roztomilá, ale povětšinou spíše iritující a tak jsem hrdince střídavě fandil a střídavě na ní nadával. Bez Asakury bych se zase docela bez problémů obešel, no a Haruhi, Mikuru a Itsuki nedostali tolik prostoru kolik si podle mě zasloužili a neměli tak moc velkou šanci, aby alespoň oni mě nějak bavili a okouzlovali. Takže oproti mým očekáváním propadák, ale když se na to podívám jako na samostatné dílo, tak to zase úplná tragédie není, za sebe to vidím jako šedý, slabý průměr něco jako 4,5/10 a i když jsem se poznání, proč se nalily peníze zrovna sem, nakonec nedobral, tak stejně jistá romantická část mě si pořád naivně myslí, že každá dívka, i když je třeba jenom kreslená, by měla mít právo na svou "love story" a tak tomu nakonec ty 3* nechám... ()

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele

Aneb jak vzít legendu (Last Exile) a udělat z ní neuvěřitelně stupidní paskvil (Last Exile 2) natolik špatný, že se chce fandům Haruhi zvracet. -30% ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Ale no... Podľa mňa to bolo alright s prekvapivo silným finišom. Potešili nespočetné odkazy na pôvodný seriál a film. Ak si zvyknete na odlišný dizajn postáv a odlišnú štýl animácie bude šecko v poriadku. Mňa to bavilo, keďže tieto postavy mám rád! ()

Reklama

Reklama