Reklama

Reklama

Dark Vision

Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Velká Británie, 2015, 86 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V temnote sa skrýva viac, než by ste tušili... Prefíkaný hostiteľ televízneho programu Spencer Knights (Bernie Hodges) neľutuje akúkoľvek námahu od seba a svojho tímu, aby získal licenciu pre vlastnú show ako súčasti súťaže „Temná vízia", snažiacej sa propagovať nadprirodzeno. Nakrúcať sa rozhodne v Baylock's Folly, mieste s temnou minulosťou a ešte temnejšou prítomnosťou. Aká je skutočná identita záhadného domovníka Clema a aké sú zvrátené motivácie producentov v spoločnosť „Sieť temných vízií"? Na nájdenie odpovedí na tieto otázky bude potrebné nahliadnuť do hlbín skutočnej temnoty. (Incantator)

(více)

Recenze (2)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Účastníci reality súťaže sa stretnú na starom zámku, kde majú hrať o svoju plnohodnotnú TV show. Miesto je údajne prekliate a účastníci nevedia, čo ich tu v skutočnosti čaká. No okrem pekného, štýlovo atmosférického prostredia, ktoré by si zaslúžilo lepší /gotický/ horor, tu toho moc niet. Stereotypné dianie, hrozné postavy, všadeprítomná nuda a občasná prítomnosť tajomnej maskovanej postavy. Horor vhodný „pred spaním“, ktorý sa onedlho bezproblémovo presunie do fázy „počas spánku“. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se do snímku „Dark Vision“ dalo trochu více úsilí, kdyby zde byl nějaký originální nápad, dá se mu prominout i určité neumětelství, pokud se trikových scén týká, ale nic takového zde bohužel není. Ani to britské prostředí tomu nepřidá nic jiného než přízvuk. A to je skutečně hodně málo. Místy je přesto horor „Dark Vision“ celkem koukatelný a vyložený odpad si nezaslouží. ()

Reklama

Reklama