Reklama

Reklama

Triage X

(seriál)
Promo

Epizody(11)

Obsahy(1)

Mochizuki General Hospital zaměstnává jen ty nejlepší zdravotní sestřičky a zdravotnický personál ve městě. Přestože se tyto velmi obdařené (a ne jen talentem) dívky věnují každodennímu boji proti nejrůznějším nebezpečným nemocem, tak zvládají i jistou noční „brigádu". Pod vedením ředitele nemocnice se sestřičky a mladí teenageři, kteří zde pracují jako pomocný personál, mění na schopné zabijáky, kteří si berou na mušku nebezpečné zločince, kteří svými skutky ničí poklidný chod města a kteří byli označeni jako „rakovina společnosti"... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Téma sociální chirurgie není zrovna špatná látka a sledovat tajnou organizaci jak bere spravedlnost do svých rukou bylo více než uspokojivé, obzvláště v případě, když je předem ukázáno nějaké to zvěrstvo a zvrácenosti, co jednotlivé "maligní tumory" napáchaly. Také hlavní hrdina se zajímavou minulostí a v balení 2 v 1 byl docela dobře vymyšlený, ale tím pro mě pozitiva prakticky končí. Chápu, že svět plný žen s velikostí poprsí D a větší může být pro někoho lákavý, ale mě osobně tohle požitek spíš kazí, nic proti pořádným "žahadlům" ale když je má každá, tak je to spíš laciné než lascivní a to je rozhodně škoda. Navíc se autoři snažili dráždit, vyvolávat sexuální dusno, budovat vztahy mezi postavami, ale ve výsledku mi to přijde, že se tam vlastně nic co by mě zajímalo, nebo skutečně hodně zaujalo, nestalo... Díky prostředí a postavám jsem si místy říkal, že by to mohl být zajímavý hentai s docela dobrým příběhem, jindy zase, že by to mohl být zajímavý sociální thriller a jindy jsem jenom koukal a nevěděl co si mám myslet a tak je to pro mě nakonec spíš takové podprůměrné akční anime, co se snaží upoutat za každou cenu a na něco si to hraje, ale ani po shlédnutí poslední episody jsem nezjistil na co... 3,5/10 ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

...no, jak začít... Máte rádi, když vám animátoři dají nahlédnout mezi prsy hlavní hrdinky, nebo pod sukni? Tak tohle už ani není ono. V celém seriálu má totiž každá kozy jako vozy a dvanáctky mají prsy jako normální ženská. Nahota v menší míře v podstatě nechybí. Ale je to sterilní. Není tam jediný sex, milostná scéna, no a polibků pomálu. Působí to tak dost uměle. Zbytečně. Děj se odehrává okolo partičky něco jako je v Ghost in the Shell. Nejsou pod policí ale ani se neví, komu přesně jsou podřízeni. 100% utajení. Hlavními hrdiny jsou sešití přeživší z katastrof a doktoři-vědci, kteří je dávali dohromady. Samozřejmě všichni skoro suprmani. Kolem a kolem je to vlastně trochu Rychle a zběsile na motorkách. Akční scény střídají scény z osobního života a hlavně vzpomínky na minulost, aby zase mohli být povolání do další akce, která jim tu minulost vysvětlí. To je vlastně na seriálu asi to nejlepší. Jo a abych nezapomněl, tak jsou ti nejdůležitější z nich samozřejmě školáci, takže ještě navíc jako strážci vesmíru odskakují bojovat s chaosem. Chci upozornit, že je to seriál na pokračování... ale pokud vím, tak pokračování nemá. Čistých 40% za akční Bčko s trochou emocí. Seriál doporučuji hlavně horňákům :-D. ()

Reklama

Galerie (46)

Reklama

Reklama