Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Hajime a Kaoru tu jsou opět se svým netradičním manželstvím. On je otaku. Ona „normál". Každý den se jejich dva rozdílné světy střetávají a vytváří nevšední situace. Získávají nové přátele, prožívají společné zážitky a v neposlední řadě se radují, strachují a hádají o nastávajícím rodičovství. Bude to holka či kluk a jaké dají jméno? Kdy přestane Kaoru pracovat a zvládne Hajime roli zodpovědného otce? Mayotama povypráví o tom, jaké bylo jeho dětství po boku bratra, jehož životem byla pouze televize a Nozomu zase o tom, jak se poznal se svojí dětsky vypadající manželkou. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračovanie porovnateľné prvej várke epizód. On je stále weeb, ona je stále "normál", no tentokrát aj s prvými manželskými hádkami. Ale môže im to byť jedno. Hlavne, že sa majú radi. Len teraz už nie sú dvaja, ale traja... ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavé je že nad väčšinou z toho som už rozmýšľal, ako môj život ovplyvní pozeranie anime. Nie že by som bol ako Hajime (chlap) ale to všetko anime čo mi prešlo rukami na mne nechalo hlbokú jazvu v duši a určite sa to premietne keď budem starší... Uvidíme.. Hádam dovtedy vyjde aj tretia séria :3 ()

Reklama

Galerie (188)

Reklama

Reklama