Reklama

Reklama

Trailer 1

Epizody(14)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (4)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě to bavilo. Všechny základní propriety to zvládá (sympatický hrdina, vtipné vedlejší postavy, dobrá choreografie soubojů, funkční lore a nějaké to tajemství v pozadí). Není to nic úplně originálního, ale nikdy se mi zde nedostavil pocit nudy nebo nezájmu o to co bude dál. Jediné co mi vyloženě kazilo dojem byla přemíra haremovosti. To jak všechny ženy musí milovat hlavního hrdinu, no už mě to nebaví. Tady je to absolutně navíc, protože ve chvílích, kdy se putuje dubgeonem, řeší božská "politika" nebo se střetává víra v dobro hlavního hrdiny s krutou realitou světa, tak je to skvělé. Jenže pak se musí spadnout někomu do výstřihu nebo hlasitě vzdychat a rázem to celkový dojem sráží. Tudíž silné 3* ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka stačí toto napísať pár krát a môj komentár bude na stranu a pól, našťastie môžeme povedať DanMachi je anime, ktoré ste už niekde videli teda väčšinu z toho čo sa tu deje má divák možnosť vidieť inde a dokonca aj kvalitnejšie ako tu. Je toto pravda? Áno tým som si istý, ale čo je naozaj dôležité toto anime baví svojho diváka a nie je zbytočne dlhé a stále sa v ňom niečo deje. Bohužiaľ za trinásť dielov sa stane z NULY naozaj borec a to už sme videli veľmi často. Hlavný hrdina a jeho osobnosť je proste bežná, generická a taká čo baví väčšinové publikum v miliónoch iných anime. DanMachi je hárem anime? Zrejme okrajovo môžeme povedať, že toto je háremovka s lepšie vymyslenými postavami, teda ak sa bavíme nie o hlavnom hrdinskom predstaviteľovi s menom Bell Cranel. Ak mám pravdu povedať vedľajšie postavy sú trochu lepšie a zaujímavejšie a tak isto svet, v ktorom sa anime odohráva. Podobných anime sú mraky a nápady v tomto anime, ako sa odlíšiť boli a toto si myslím, že tie nápady nevyšli, ale stále si dokázalo DanMachi zachovať svoju kvalitu a byť nadpriemernom v svojej konkurencii. Pravdepodobne bude druhá sezóna a tá určite ukáže či bude o čom ešte rozprávať, alebo bude variť z vody ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého hodně povedená fantasy s relativně jednoduchým příběhem a zápletkou ve stylu "from zero to hero" ovšem s naprosto skvělým provedením. Jak už zmiňuji v diskuzi, ten systém levelování a vůbec celý ten Dungeon je pro milovníka fantasy RPG něco tak blízkého, že se mu to zkrátka musí líbit. Stejně tak koncept "familií" a myšlenka bohů jakožto společníků a patronů zdejších dobrodruhů je podle mě více než zajímavá. Příběh mě vcelku bavil, i když se spousta věcí dala očekávat no a co se postav týká, Hestii jsem si dokázal velmi rychle oblíbit, hezky se na ní koukalo a přišla mi i vcelku roztomilá (což je zvláštní, protože spousta lidí ji v nejrůznějších diskuzích a fórech označovala jako "otravnou"), ale je pravda, že taková Lilly mi přišla mnohem roztomilejší a ze zdejších děvčátek je to moje favoritka. Bylo tam i pár dalších zajímavých dívek a i když jsem četl spoustu oslavných ód na Aiz, která se mi taky docela líbila, stejně bych si radši vybral Ryuu, nějak mi přišla tajemnější a mnohem zajímavější... Ale dost už o ženských (I když o čem jiném by to podle toho názvu vlastně mělo být), tak z chlapů řekněme třeba že kovář Werf, co se objevil jako poslední, byl podle mě sympaťák a ze všech pánů mi byl asi nejblíž... A co hlavní hrdina ? Bohužel samotný Bell je podle mého asi největší slabinou jak mezi charaktery tak možná i u celého seriálu. Jeho citové výlevy mi často lezly krkem a nějak jsem se občas nemohl dokopat k tomu, abych mu doopravdy fandil i když ke konci už jsem si asi docela zvykl. Ve výsledku můžu s klidem říct, že mě to jako celek velmi dobře bavilo, ale stejně mám zase dojem, že tomu k dokonalosti něco chybělo a ani zde jsem se nedočkal toho, abych si při sledování říkal "wow"... 7,5/10 ()

Galerie (108)

Reklama

Reklama