Reklama

Reklama

Trailer

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nejrůznější děsivá monstra byla vždy postrachem všech dobrodruhů, kteří se vydali do labyrintu ukrytého v podsvětí věže ve městě Orario. Nikdo z hrdinů by si ani náznakem nedokázal představit, že by tyto příšery mohly mít nějakou inteligenci nebo třeba city. Když se však mladý hrdina Bell Cranel na jedné ze svých výprav setká s mladou příšerkou, která umí mluvit a evidentně se bojí o svůj život, tak se projeví jeho soucit, dívku zachrání a přivede jí potají na povrch do města. Tím se však daly do pohybu velmi nebezpečné věci, které by mohly změnit zaběhnutý chod celé společnosti a zároveň i odhalit, jaké plány celou dobu skrýval tajemný bůh Úranos... (Jeoffrey)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (5)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria sa točí viac okolo Wiene a vlastne "nového sveta", ktorý okolo nej vznikol. Tento svieži vietor síce nedodáva správne "gule" príbehu ako celkovému, stále pôsobí ako filler potom čo Bell Cranel nevylepšuje svoje schopnosti skoro vôbec a Ais Wallenstein je tu zbytočná kulisa. Nové postavy prinášajú do príbehu to čo chcete vidieť, nejakú diverzifikáciu už tak nudného deja. Postavy sa z plochých stávajú trocha viac zaujímavými a prináša sa do tohto sveta DanMachi trochu aj rozhodovania o tom, ako budeme pokračovať čo sú naše morálne hodnoty. Síce sa toto nejakým spôsobom rieši len jemne, alebo málo, stále je tu nejaký faktor toho, že hrdina sa musí nejako rozhodnúť a vlastne nie sú správne rozhodnutia, lebo každé rozhodnutie robí nový problém. Za mňa tomu chýba stále tá esencia, ktorá vznikla v prvej sérii, ale tretia je rozhodne lepšia a začína to vyzerať tak, že to bude možno dozrievať ako SAO? Raz lepšia séria a raz oveľa horšia? Až na to, že SAO (Sword Art Online) to mávalo vždy naopak lepšiu prvú polovicu a horšiu druhú, ak si zoberiem 3 sériu ako druhú polovicu nejakého ARCu o Wiene bola naozaj o dosť lepšia. Ak si to zoberieme ako samostatnú entitu tak trojka je o fúz slabšia ako prvá séria, len preto, lebo v prvej sme spoznali nový svet a bolo tam naozaj skokové zlepšovanie Bella ako hrdinu aj jeho schopnosťami. Uvidíme či bude ešte niečo ďalšie. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitativně je to o něco horší než první série, ale lepší než druhá (z pohledu Bellovi linky). Tato série se zaměřuje na inteligentní monstra, na které Bell narazí, což pro něj bude začátek nejednoho problému. Hodně se to zaměřuje na etickou stránku daného světa a hází to hlavního hrdinu do dalšího testování jeho hodnot a schopností. Člověk se tu opět setká s nejedním vrtochem jednotlivých bohů, kteří upínají svůj zrak právě na hlavního hrdinu. Příběh se tak posunuje zase o něco dopředu, kdy mu to dodá několik nových informací tak, že s nimi spokojí a bude se těšit na další dávku v následujících sériích. Po animační a hudební stránce se to drží na svém. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle sezóna mi z velké části vrací chuť do sledování Danmachi. Jasně, zápletka je hodně prvoplánová a snaha autorů vzbudit v divákovi emoce tím, že dáme za oběť nebohou malou roztomilou Vivre, je dost jednoduchá, ale u mě funguje. Uchopili to docela dobře, okamžiky, které mě měli dojmout, mě dojali, napětí se také dostavilo v těch správných momentech a celý ten spor o možnosti začlenění monster do společnosti - no řekněme, že je to minimálně zajímavé téma a já chápu nejen hlavního hrdinu, ale i mnohé další postavy, dokonce i pro mě většinou naprosto nečitelnou Ais... Stejně tak mě zaujaly nové postavy, třeba takový Fels, ale i některá monstra. Vlastně i ten Bell byl tuhle sezónu docela snesitelný! Po loňském fiasku z nevěstince je tahle část příběhu milým připomenutím, že mě Danmachi může vlastně i dobře bavit. 7/10 ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po všech stránkách posun k lepšímu. Jedna linka, která i má i myšlenku v pozadí, více bojování, více dungeonu, lepší interakce mezi postavami, které už nejsou všechny tak ploché. Asi bych uvítal, kdyby to bylo trochu temnější. Když se totiž to "velké nebezpečí" ukončí tím, že "se vlastně nikomu nic nestalo" a "smrt" že vlastně nemusí být fatální, tak nějak i diváka trochu opadne to napětí, jak to dopadne. Ale celkově spokojenost 75% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice oproti druhé řadě je zde jedna jasně daná dějová linka, tak ačkoli jsou zde zajímavější momenty, tak celkově se zde moc nestane. Objeví se nějaká rasa, která něco chce, ale nakonec nic nedostane. Bell se psyhicky nějak potácí ale nikam se neposune. Epická hudba nikde. Mohlo to být výrazně lepší. Furt jsem čekal něco extra, ale nic jsem nedostal. Slabší 3* ()

Galerie (345)

Reklama

Reklama