Reklama

Reklama

Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka?

(seriál)
  • Japonsko ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか (více)
Trailer
Japonsko, (2015–2024), 30 h 18 min (Minutáž: 24–27 min)

Předloha:

Fujino Omori (komiks)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Keidži Inai

Hrají:

Jošicugu Macuoka, Inori Minase, Maaja Učida, Nobuhiko Okamoto, Ai Kajano, Aja Suzaki, Činacu Akasaki, Rie Murakawa, Mucumi Tamura, Taku Jaširo, Jóko Hikasa (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Ve městě Orario, kde bohové, lidé a další bytosti žijí pospolu, se nachází pod zemí obrovský labyrint. Kdo do něj vejde, může se stát boháčem, ale také zemřít. Jedním z dobrodruhů je Bell Cranel, který potkává bohyni Hestii a uzavřou spolu smlouvu, že za své služby dostane od ní požehnání, které mu pomůže v labyrintu. A tak začíná jeho dobrodružství za získání bohatství a slávy. (Harroc)

(více)

Videa (80)

Trailer

Recenze (21)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Jasně, DanMachi je klasická MMO harémovka, kdy hrdina touží po jedné dívce (v tomto případě prkenné a blbé blondýně Aiz), zatímco jej miluje snad každá jiná, ale pořád dokáže diváka zaujmout. První série je taková klasická, hrdina sílí, získává přátele a nakonec sám porazí i obrovského bosse, druhá je však už trochu jiné kafe. Ta opouští svět podzemí a zaměřuje se převážně na pletichy na povrchu, kdy máme možnost vidět válku mezi rodinami a následně i psycho zápletku s mocichtivými a smrtícími prostitutkami. Jo, takového nepřítele, aby člověk fakt pohledal. Jsem zvědavý, jakým směrem se bude ubírat řada třetí. Teď mě ještě čeká film, tak snad mě nezklame. Při čekání na SAO je to ale jinak fajn výplňovka, takže pokud ho máte rádi, určitě doporučuji. 80% ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Vydarený remix viacerých anime. Najviac asi veselá fantasy verzia nejakej z bočných línií SAO. Je to krátke a má to spád. Otravných rečí minumum. A pointa, ktorá by mohla byť začiatkom ďalšej série. Videné na jeden záťah a nejaký ten bonus by som určite ešte zvládol. // PS: Neviete náhodou, ako sa dá získať Argonaut skill? Mimoriadne užitočná záležitosť. Či ozaj treba behať po krčmách a hľadať zabudnutú magickú knižku? :-) ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vezkrze stoupají tendence. Každá řada je žánrově trochu jiná, ale zjednodušeně lze říci, že postupně je to stále více dospělejší (koho by po shlédnutí první řady asi napadlo že ve 4. se budou řešit otázky jako "může nalézt vykoupení někdo, kdo kvůli pomstě bezcitně vraždil?","jak se vyrovnat s tím, že kvůli mé záchraně všichni mí bližní zemřeli?","co je to spravedlnost?"nebo "jak nepropadnout beznaději vstříc jisté smrti?". A co je nejdůležitější, tak tam za 4 řady nebyl moment, kdy by jsem se nudil. 70% ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu tohle anime vypadá opravdu dobře, ale když se člověk nad ním zamyslí, tak má docela velkou řádku nedostatků, ale přesto hodnotím za 4 hvězdy. Musím uznat, že většinou takovéhle prostředí (vystřižené z počítačové hry) je často nešikovně zpracováno nebo není natolik zajímavé, aby se udržel onen RPG prvek. Zde ale prostředí působí velice přirozeně a jednotlivé prvky jsou dobře zakompovány, že si nad nimi člověk neláme extra hlavu jako u hry. Myšlenka oněch Bohů a jejich rodin (cechů) je velice zajímavá, monstra jsou dobře zpracovaná a schopnosti nejsou úplně přestřelené. Dále bych rozhodně dobře hodnotil i akci, které se tu člověk nabaží až až (především poslední boj s bossem je úžasný) a napětí je tu taky celkem dost. Sem tam do toho ta vtipná hláška nebo situace, která trochu uvolní atmosféru. Hlavní díry bych viděl pak právě v příběhu, kdy některé záležitosti jsou tu skoro zbytečně zmíněně, protože se vlastně člověk pořádně nic nedozví - jaké je pozadí hlavní postavy, proč se tam objevil ten boss, co má v plánu ta zákeřná bohyně, proč to má zrovna takovýhle název, když romantika je tam zrovna ne moc rozvinutá a jiné další. Animace je celkem povedená a hudba ujde. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Obstojný SAO konkurent? Určite, len či sa to vôbec dá vziať ako kompliment. Tož, Kirito má aspoň väčšie gule. Bell je slabá postava, stále "musím byť silnejší" a nič iné.... Hestia, podradný člen rodu Oppai-Loli, nie prvá, nie posledná, a nedajbože ani zaujímavá, napísaná presne na "obľúbenú postavu". Blondínka bola fajn. RPG mám rád, ale bez zbytočných drístov a ešte zbytočnejších postáv. 2* ()

Galerie (827)

Reklama

Reklama