Reklama

Reklama

Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka?

(seriál)
  • Japonsko ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか (více)
Trailer
Japonsko, (2015–2024), 30 h 18 min (Minutáž: 24–27 min)

Předloha:

Fujino Omori (komiks)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Keidži Inai

Hrají:

Jošicugu Macuoka, Inori Minase, Maaja Učida, Nobuhiko Okamoto, Ai Kajano, Aja Suzaki, Činacu Akasaki, Rie Murakawa, Mucumi Tamura, Taku Jaširo, Jóko Hikasa (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Ve městě Orario, kde bohové, lidé a další bytosti žijí pospolu, se nachází pod zemí obrovský labyrint. Kdo do něj vejde, může se stát boháčem, ale také zemřít. Jedním z dobrodruhů je Bell Cranel, který potkává bohyni Hestii a uzavřou spolu smlouvu, že za své služby dostane od ní požehnání, které mu pomůže v labyrintu. A tak začíná jeho dobrodružství za získání bohatství a slávy. (Harroc)

(více)

Videa (80)

Trailer

Recenze (21)

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Obstojný SAO konkurent? Určite, len či sa to vôbec dá vziať ako kompliment. Tož, Kirito má aspoň väčšie gule. Bell je slabá postava, stále "musím byť silnejší" a nič iné.... Hestia, podradný člen rodu Oppai-Loli, nie prvá, nie posledná, a nedajbože ani zaujímavá, napísaná presne na "obľúbenú postavu". Blondínka bola fajn. RPG mám rád, ale bez zbytočných drístov a ešte zbytočnejších postáv. 2* ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vezkrze stoupají tendence. Každá řada je žánrově trochu jiná, ale zjednodušeně lze říci, že postupně je to stále více dospělejší (koho by po shlédnutí první řady asi napadlo že ve 4. se budou řešit otázky jako "může nalézt vykoupení někdo, kdo kvůli pomstě bezcitně vraždil?","jak se vyrovnat s tím, že kvůli mé záchraně všichni mí bližní zemřeli?","co je to spravedlnost?"nebo "jak nepropadnout beznaději vstříc jisté smrti?". A co je nejdůležitější, tak tam za 4 řady nebyl moment, kdy by jsem se nudil. 70% ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Člověk asi musí být už přezrálý otaku, aby tohle anime ocenil pnými doušky a srdíčko plesalo jak permoník. Mně to tutově minulo. Promiňte, ale co zde bylo oroginální vůči jiným MMORPG anime? Ukřičený hl. hrdina? Jasný, máme. Harémek? Ani Petyr Baelish by se nestyděl. Lolicon army? Ty brďo a pěkně prsaté! Dokonce hlavní hrdina je mluvený stejným dabérem co Kirito ze SAO! Teď vážně. Šablonovitost s dalšími RPG je neskutečně přehnaná a podobenství se SAO se překrývá víc jak z 50%. Svět s věží, lvlování, hl. hrdina má téměř totožný skill set, okolní postavy, souboje. Děj se soustředí jen na to, jak se z bídáka stává průměrák a jak shání své kamarády do party s naprosto žádnou doplňující mimopříběhovou vložkou. Všem postavám (až na Welfa) chybí mozek a jsou sakra nesympatické. Jak jsem Kirita nemusel, tak Bell je ve všech ohledech ještě větší tragéd. Nějvětší sci-fi tohoto příběhu tak není neustálé nechtěné padání obličejem napřed do dámských předních polštářů anebo jak 10cm nůž zastavuje 2m meč, ale jak se každá holka zasněně po Bellovi otočí a dělá vše, aby získala jeho srdíčko. A zase naopak, milovat sic mečem zručnou, za to mozkově prázdnou panenku, zní jako typická fanservisárna. Nicméně je zde pár unikátů: Jméno seriálu je samo o sobě na pozdvižení obočí, ale uber-filosofická hláška "Z každé prohry si můžeš odnést vítězství. Vyřvi své touhy a buď nejvíc cool hrdinou!" je vskutku pro mě doposud nepoznaná nová dimenze morálního boostu. Což o to, že graficky je to výborné, zvukově též (OP a ED nejde počítat, ty jsou slabé) a celkově to není takový propadák, ale já holt neviděl vůbec nic nového a to mě na tom štve nejvíc. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Napínavé, akční, zábavné, co více bych mohl chtít? Fantasy anime z prostředí rpg světa, kde se vše točí kolem dungeonu, který je rozdělen na patra podle obtížnosti... nic nového pod sluncem, ale výborně zpracované a chytlavé. kromě dobrého příběhu jsem si opravdu oblíbil některé postavy, jako např. Bella, Ais, Lilly, Ryu, Hestii a další. Vše je doplněno pěknou animací a epicky vypadajícími souboji. Jen doufám, že tomuto anime není ještě zcela konec. Alespoň druhou sérii by si zasloužil... - 95% ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Jasně, DanMachi je klasická MMO harémovka, kdy hrdina touží po jedné dívce (v tomto případě prkenné a blbé blondýně Aiz), zatímco jej miluje snad každá jiná, ale pořád dokáže diváka zaujmout. První série je taková klasická, hrdina sílí, získává přátele a nakonec sám porazí i obrovského bosse, druhá je však už trochu jiné kafe. Ta opouští svět podzemí a zaměřuje se převážně na pletichy na povrchu, kdy máme možnost vidět válku mezi rodinami a následně i psycho zápletku s mocichtivými a smrtícími prostitutkami. Jo, takového nepřítele, aby člověk fakt pohledal. Jsem zvědavý, jakým směrem se bude ubírat řada třetí. Teď mě ještě čeká film, tak snad mě nezklame. Při čekání na SAO je to ale jinak fajn výplňovka, takže pokud ho máte rádi, určitě doporučuji. 80% ()

Galerie (827)

Reklama

Reklama