Reklama

Reklama

Šokugeki no Sóma

(seriál)
  • Japonsko 食戟のソーマ (více)
Animovaný / Komedie / Sportovní
Japonsko, (2015–2020), 35 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Júto Cukuda (komiks)

Kamera:

Jutaka Kurosawa

Hudba:

Tacuja Kató

Hrají:

Jošicugu Macuoka, Risa Taneda, Ai Kajano, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Mamiko Noto, Nobuhiko Okamoto, Takehito Kojasu, Aja Hisakawa, Ajako Kawasumi (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(86)

Obsahy(1)

Snem Yukihiry Soumy je stát profesionálním šéfkuchařem, překonat svého otce a vařit v rodinné restauraci. Ale Yukihira se jednoho dne dozví, že jeho otec zavírá restauraci a odjíždí vařit do Evropy. Ještě než jeho otec odjede, vyzve svého syna aby dodělal elitní kulinářskou školu, kde pouze 10% studentů odmaturuje. (Harroc)

Recenze uživatele Seejey8 k tomuto seriálu (1)

Šokugeki no Sóma (2015) 

Zajímavé anime o vaření. Když už jsem začal mít rád anime na téma volejbal, proč ne tohle. Musíte mu dát šanci do půlky první série, než poznáte postavy, pak už to jde samo. Je to hodně barevné a pozitivní. Občas se dostaví i husí kůže. Jsem napajtej, jak to jde s hrdiny dál. Vaření je pojato jako souboj a informace kolem něj se zdají být zajímavé, ale realita bude někde jinde, hlavně ve formách přípravy a vysvětlení jednotlivých nápadu, jakým stylem a proč se pokrm upravil tak, jak se upravil. Recepty jsou od šéfkuchaře, který radil autorovi mangy. ()

Reklama

Reklama