Reklama

Reklama

Šokugeki no Sóma

(seriál)
  • Japonsko 食戟のソーマ (více)
Animovaný / Komedie / Sportovní
Japonsko, (2015–2020), 35 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Júto Cukuda (komiks)

Kamera:

Jutaka Kurosawa

Hudba:

Tacuja Kató

Hrají:

Jošicugu Macuoka, Risa Taneda, Ai Kajano, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Mamiko Noto, Nobuhiko Okamoto, Takehito Kojasu, Aja Hisakawa, Ajako Kawasumi (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(86)

Obsahy(1)

Snem Yukihiry Soumy je stát profesionálním šéfkuchařem, překonat svého otce a vařit v rodinné restauraci. Ale Yukihira se jednoho dne dozví, že jeho otec zavírá restauraci a odjíždí vařit do Evropy. Ještě než jeho otec odjede, vyzve svého syna aby dodělal elitní kulinářskou školu, kde pouze 10% studentů odmaturuje. (Harroc)

Recenze uživatele darthvader77 k tomuto seriálu (2)

Šokugeki no Sóma (2015) 

Když to tak vezmu tohle je moje první neačkní anime, které dokázalo naprosto unikátně zdramatizovat vaření a přiblížit mi ho, nemluvě o tom, že mi dodalo spoustu unikátních nápadů, postavičky jsou skvělé. Yukihira se od většiny hrdinů s kodexem Mirka Dušíná alá Kurosaki, Naruto či Saber liší. Tohle správné arogatní hovado, které dokáže mít neskutečně trolící reakce navíc se zajímavým zvykem dělat úmyslně nechutné pokrmy pro ostatní. Navíc i docela zajímavé pózy ze strany dam při ochutnávkách ;) Můžu jenom doporučit a nemůžu se dočkat další sezóny ()

Ni no sara (2016) (S02) 

Je vidět, že reakce jsou tentokrát rozporuplnější. :D Každopádně druhá série je zatím dle mého názoru v pohodě. Že se ví, kdo vyhraje, tak to je snad jasné, když se kouknete na název :). Co ovšem potěší, že se od minula pokračuje v našlápnutém tempu, díky souboji Yukihiry s Alicí jsem si oblíbil bento. Jedno jsem si dal v suhi restauraci a druhé v čínské restauraci a nelitoval jsem. Tahle krabička plná různých pokladů, jsem rád, že jsem se o tomhle vynálezu dozvěděl. Z nový postav mne nejvíc zaujala Alicina maminka, která je fakt k nakousnutí a má velicé vtipný a roztomilý přízvuk Potěšila mne velice zmínka o Sasakim Kojirovi ()

Reklama

Reklama