Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Není to ani tak dávno, co začal Tokura Aoi (19) pracovat jako číšník v kavárně jménem Rainy Color. Kvůli svému něžnému vzezření si ho však často zákaznice pletou s dívkou a jeho kolegové a známí si ho proto dobírají. Do toho šéf Amami neustále mizí na dovolenou, odkud přiváží velké množství suvenýrů, věčně odměřený Iwase, kterého Aoi poznal ve vlaku, se na něj stále mračí a rozpustilý Ryota kdekoho popichuje. Jediný, s kým muže normálně mluvit, je kolega Koga Shion. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Starletka odpad!

všechny recenze uživatele

Neexistující děj, ne moc pěkná animace (tím chci slušně říct hnusná), velice jednoduché postavy. Možná kdyby díly byly delší, mělo by to aspoň nějaký smysl. Takto 1/10 (za metaforu se skleničkou). ()

minusha97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na moje prekvapenie sa jednalo o pomerne znesiteľný kus spomedzi "jednohubiek" v anime. Iste, malo svoje slabé stránky, ako je napríklad príbeh a character development, ale myslím si, že vyťažilo zo svojho krátkeho času najviac. Niektoré epizódy boli skutočne dobré a dokopy aj s tými horšími nakoniec utvorili celkom komplexné pokrytie postáv a ich osobnostného rastu. Určite patrí k tej lepšej polovici vo svojom druhu. ()

Reklama

Reklama