Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh anime se točí kolem Nya-tan, která je zosobněním kočky z čínské astrologie a jejíž cílem je stát se součástí čínského zvěrokruhu. Shodou okolností je také nezvaným obyvatelem bytu obyčejného studenta Takeru Tendy. Společné soužití sice nebude nijak jednoduché, ale díky Takerovi se začne Nya-tan blížit k naplnění svého cíle. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (2)

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Původně jsem si od toho hodně sliboval, především tedy roztomilost, originalitu a vtip, ale prakticky od úvodních minut, kdy na mě dýchlo zpracování ve stylu chibi jsem pochopil, že jsem se zase jednou krutě spletl. Příběh vypadá šíleně, ale bohužel ne tím pro mě správným způsobem, charaktery jsou spíš divné než roztomilé a vtip mi v prvním díle přišel zase jen jako hromada klišé. Navíc to šílené chibi nejen na začátku, ale i během soubojů je pro mě rozhodně odrazující. Na Nya-tan se sice místy docela hezky kouká, ale často mi její charakter přišel skoro až nesnesitelně otravný. Nevím, možná je to jenom mnou, ale zkrátka první díl tohoto anime mi, ačkoli se považuji za fanouška roztomilých věcí prostě krutě nesedl. A tak se do dalšího sledování asi pouštět nebudu... ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý počin, cez prvotnú roztomilosť a zaujímavosť sa však dostaneme k bežným klišé a "nevzdám sa" . Premeny na "tan" verzie sú však veľmi zlaté. ()

Reklama

Reklama