Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 2

(série)
Z natáčení 3 - Gale Anne Hurd, David Alpert, Robert Kirkman, Dave Erickson, Kim Dickens, Cliff Curtis, Alycia Debnam-Carey
USA, 2016, 10 h 54 min (Minutáž: 41–46 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lorenzo James Henrie, Arturo del Puerto (více)
(další profese)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Po tom, čo Los Angeles zasiahla epidémia, ktorá si vyžiadala milióny zosnulých, ktorí sa prebudili ako zombie, sa rodina okolo Madison (Kim Dickens) ocitne na lodi Abigail. Luxusná loď uprostred oceánu sa zdá byť miestom, kam sa zombie nemôžu dostať, ale na rodinu čakajú ďalšie problémy spojené s únikom pred apokalypsou. Zdá sa, že bezpečné útočisko nájdu v Mexiku, ale tu ich opäť čaká len nehostinná púšť a tisícky zombie. (Marceloo)

(více)

Videa (16)

Z natáčení 3 - Gale Anne Hurd, David Alpert, Robert Kirkman, Dave Erickson, Kim Dickens, Cliff Curtis, Alycia Debnam-Carey

Recenze (26)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl celkově nějak zhodnotit druhou sérii, tak asi v celku pozitivně. První půlka, ale dle mého stála za nic a vlastně se tam nic extra nedělo. Druhá půlka už nabrala nějaký obrátky a je docela sranda, že si všichni stěžovali jak je vlastně celej seriál na hovno. A co je lepší? Normální Walking Dead? Tak to určitě. Já vím, že každej máme vlastní názor jo, ale ten kdo mi řekne, že poslední dvě série Walking Dead byly lepší než alespoň tato jedna, tak to asi nemá v hlavě v pořádku. V původním Walking Dead se v podstatě nic neděje a postavy se tam chovají jako po lobotomii a postrádají schopnost komunikace. Je to smutné, ale druhá série Fear the Walking Dead byla lepší než poslední dvě série jeho staršího bratříčka. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádná z postav mne dosud nezačala zajímat - taky příležitostně jednají pěkně stupidně, což omlouvají mateřskou-otcovskou-jakoukoliv jinou láskou; nebo prostě demonstrativně ukazují, jak je krutý svět bez pravidel mění. Jenže nemrtví tu představují nebezpečí jen tehdy, když se to scénáristům hodí (to se pak zčistajasna zpoza rohu vyrojí a někoho bezvýznamného zakousnou), ono totiž stačí se trochu opatlat jejich krví a hned se můžete v klídku producírovat mezi nimi! ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// To vodní prostředí hrozně táhne, o tom prostě žádná. Ale... ale schválně, jak dlouho něco takového může vydržet a schválně, jak moc nás (mě, vás i je) bude bavit řešit ty stejné problémy, které už jsme předtím přece jenom někde viděli. Můj osobní tip je, že příliš dlouho ne. Ale hrozně rád bych se mýlil, protože tenhle cast je zatraceně libovej a tu vynikající režii z prvních několika epizod první řady mám stále živě v paměti. Tak - prosím. 6/10 ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela nuda s občasnýma skokama nahoru. Postupně to ale gradovalo až do dost super hutnýho finále (i tak si s tím klasický TWD pořád vytírá zadnici, hlavně když tohle finále přemazali nehorázně krutým startem sedmý série). Jen to chování některých postav zase... i v tom finále třeba - Hectorovo myšlení bylo dost divný. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série si vede daleko lépe jak její předchůdce, ale furt to není ono. Tvůrci sice "jemně" přitlačili na pilu, ale furt to nejsou taková jatka, jak bych očekával. Ani postavám nejde uvěřit, že fungují "jako" jeden tým! To naopak fungovalo v originální WD, kde člověk opravdu věřil, že jsou nerozdělitelná "rodina". Snad se polepší, uvidíme a já doufám! 70% Viděno, zatim do S02E07. ()

Galerie (368)

Reklama

Reklama