Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2015, 5 h 2 min (Minutáž: 43–65 min)

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po první sérii, která měla jen 6 dílů, posadím hodnocení někam ke dvěma hvězdám, i když, přiznám se, z kraje jsem měl se seriálem pořádný problém a nechybělo mnoho a koukání jsem ukončil. Prvních pár dílů bylo absolutně debilních a nezáživných. Hrozně nesympatické postavy (úplně všechny) dojem také zrovna nevylepšovaly. Všem přeji brzké skonání. Jako jediný sympaťák se mi jeví ten bohatý negr. A neopomenu si postěžovat ani na to, jak mi tady chybí ten děsně cool přechod na úvodní znělku, který jsem si užíval ve Walking Dead. Naštěstí, poslední dva díly celkem ušly, konečně se začalo něco dít a nezbývá než se vydat vzhůru k lepším zítřkům. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak jsem si představoval zrození apokalypsy. Sice možná by bylo i dobré vlastně ukázat, kde se nákaza vzala, ale ono to zase tolik nevadí. Ten zrod mrtvých ve společnosti je vlastně to, co jsme neviděli v povodních Walking Dead. Líbilo se mi to zpracovaní. První zombie, zásah armády a poté nekontrolovatelný zmatek, desítky pokousaných, panika. Spíše se obávám, co čekat od následujících sérií a dílů. Neboť už tu máme apokalypsu a teď to sklouzne do kolejí, kde byly Walking Dead? No uvidíme. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.séria je skvostná, pretože nám dala to, čo nám nedal original the Walking Dead. A to absolútny začiatok apokalypsy, kedy ešte ľudia nevedeli, čo sa to deje. A tiež ešte mala vplyv armáda a uzatvorila mestá. To bola príjemná zmena. Navyše sú tu zaujímavé postavy a rovno dve sexi riťky Madison a Alicia. Páči sa mi na tejto sérií všetko od akcie, postáv a predovšetkým práve ten úplný začiatok apokalypsy. Bolo skutočne zaujímavé sledovať, ako sa tá situácia počas týchto šiestich epizód zhoršovala, ako svet išiel čoraz viac do sračiek a ako boli všetci ľudia zúfalí. Rovnako ako v the Walking Dead, tak aj tu je prvá séria nezabudnuteľná a môžem tie epizódy sledovať dookola. (Hodnotenie: Epizóda 1,2,3,4,5,6 ***** ) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak oproti tomuto bolo aj klasické walking dead lepšie. Ale čo už, dalo sa pozrieť, predsa len 6 epizód , no človeka ta odradí keď ho seriál nevtiahne. Priemerná záležitosť. Ktorú ďalej sledovať určite nebudem. Už je tých zombie seriálov proste veľa, aj keď tu zombíkov moc nebolo. Posledná epizoda ale bola veľmi dobrá. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spin-off veleúspěšné značky zblízka a v omezeném zorném poli sleduje jednu rozvětvenou rodinu při samotném vypuknutí zombie (pardon, toto je ve světě Živých mrtvých nepoznané slovo) infekce. Takže, očekávaje bezobsažné půtky mezi mužem, ženou, jejími dětmi, jeho ex, jejich synem a několika dalšími, co vůbec nepatří do rodiny, jako základní pilíř, zvedám opatrný palec nahoru. Jinak opět je hrozně moc cítit ta pesimistická podstata Kirkmanova díla, že těmi největšími sviněmi i tváří tvář apokalypse zůstávají živí -malicherní, sobečtí, pomstychtiví- lidé. ()

Galerie (202)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci epizody hraje písnička „Wait for Me“ od amerického skladatele Mobyho. (Doomcourier)
  • Na začátku epizody hraje skladba „Perfect Day“ od amerického rockového zpěváka Loua Reeda. (Doomcourier)

Reklama

Reklama