Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alicia najde útočiště v domově záhadného cizince. Se zhoršujícími se horečkami a Arnem, který ji pronásleduje na každém rohu, se musí Alicia postavit svým selháním z minulosti a rozhodnout se, jak si poradí se svou budoucností. (Prime Video)

Recenze (3)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si děláte prdel? Místo slibované války psycho-halucinogenní užvaněná kravina bez JAKÉKOLIV návaznosti na předchozí epizodu? Idiocie chování postav je nebetyčná! Sejme Stopaře kytarou a nechá u něj ležet pušku. A proč? Protože scénář pro něj měl “vymyšlené” že zemře v debilním zvratu (a s puškou v ruce by to nefungovalo). ()

draxxi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se tesil na horor, na valku, pomstu a boj...a misto toho? Filosoficka povidka o skrytych hlasech v nasich hlavach... Dekuji, pro tentokrat stacilo.... Vratte nam svet WD ()

Reklama

Krychlicka1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím proč otevřeli druhou čast zrovna takovouto zbytečnou epizodou, ale budiš alespoň se děj točil okolo Alicie, a to je asi poslední postava kterou mám fakt rád, možná ještě Dwight teda + nová postava, a na člověka působila dost sympaticky. Bohužel konec nás jenom utvrdil ve zbytečnosti celé epizody. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama