Reklama

Reklama

Videa (1)

TV spot

Recenze (12)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár blbounů zůstalo na jachtičce s černým teplometem a pár se jich šlo proti své vůli seznamovat za jakýmsi hrůzostrašným retošem z další loďky. Mezitím už se hrdinům polehoučku zavíraly mexické hranice, takže bylo třeba partu opět seskupit. Úvodních 35 minut je víceméně o plánování výměny a v závěru nás čeká celkem ucházející realizace výměny. Ten nápad, respektive vyústění situace, se záměnou nakaženého za zdravého byl fajn. Škoda, že těch "fajn" nebylo v tomto díle více. Co si budeme povídat. Celé to bylo tak trošičku o ničem. Vlastně...hodně o ničem... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako sice zde byly vidět nudné klišé co se daly předvídat (zastřelení Reeda, přihllouplé předání s Connorem, láska Jacka, atd..), leč ten konec se nesledoval zas tak špatně i když už předem jste měli tušení jak to dopadne... ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přichází zvrat a zbytek lidí z lodi se snaží zachránit Aliciu. Jenže nastanou drobné komplikace a rukojmí, které měli vyměnit se mezitím "změnilo". Musí vymyslet lest, aby do poslední chvíle nikdo netušil, že je bratr těch padouchů už dávno mrtvý. 40% ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trápne, trápnejšie, najtrápnejšie, už to začína byť neznesiteľné, a to som mal pritom od začiatku štartu druhej série, docela príjemný pocit, že sa polepšili, bohužiaľ, nie je to tak ! Konala sa výmena, keďže dva tábory sa nevedeli dohodnúť, tak Travis a Alicia, zostali trčať na lodi s lídrom - Connorom, pričom bola tam i tá babenka, ktorej Strand presekol lano, mala chuť roztrhať Travisa v zuboch, ale jej niečo vysvetlil... V druhom tábore, vymyslela Madison, že prevedú výmenu s Connorovým bratom - Reedom, no nastal problém, lebo pohotový a inak, trochu na hlavu, Chris, sa medzitým o neho postaral, lebo sa ževraj, začínal premieňať, už ho chcel Nick doraziť, ale Daniel ho zastavil, že má plán... A samozrejme, zostáva nám TELENOVELA medzi Palomou a Diegom, čiže Alicia a Jack, tak čo, bude z toho - láska ? A ako to všetko dopadne, či sa im to podarí, nie je ťažké - rozlúsknuť ... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama