Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drogový závislák Nick sa po akcii prebudí a vidí svoju kamarátku, ako žerie človeka zaživa. Okamžite z miesta utečie, ale keďže každý vie o jeho problémoch s drogami, nikto neverí tomu, čo rozpráva. Situácia v Los Angeles sa však začína komplikovať v okamihu, keď sa začnú množiť správy o osobách nakazených zvláštnym vírusom. V tej chvíli si Nickova rodina uvedomí, že to, čo syn videl, nemusí byť len výplodom jeho mysle. (Marceloo)

(více)

Recenze (10)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek zombie apo z pohledu feťáka. Sice kvalit pilotu TWD nedostahuje, ale ten pozvolný nástup a začínající postapo atmosféra, kdy je svět jeste v pořádku a místy se objevují jen náznaky je super. Podobná vlna na mě dýchla i u pilotu TWD, tady je ale super, že seriál začíná ještě ve 100% civilizaci a my budeme svědky rozpadu všeho. Původní seriál už asi žádný projekt v tomto vesmíru nepredčí, ale milovníci zombie apo budou rádi za každý kvalitní přírůstek a to rozhodně celá první série, včetně pilotu, je. Obstojní jsou i herci a jejich postavy a efekty typu makeupů, tak to je prvotřídní záležitost u všech TWD seriálů. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No bylo to dobré. Kdyby po tom slibném začátku to nebylo tak utahané. Ale vcelku je to pochopitelné. Zkřížit feťáka se situací se zombie je celkem povedené. Svedeme to na jeho halucinace. Ani by mi to tolik nevadilo, nebýt těch vyprcaných dialogů. "Stalo se tam něco hrozného. Ne nestalo." To mě prostě poser :) Ale dobře. Myslím, že zatím úvod dobrý. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase klasický seriál, který má napsané charaktery postav podle toho, co se má stát a né naopak. Což je nuda, ale dá se z toho ještě vymáčknout hodně po jiných stránkách, jako třeba v napětí, to se zde povedlo, protože zombíci zde mají určitou roužku tajemna... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama