Živí mrtví: Počátek konce - Série 1 (2015) (série)
Adam DavidsonScénář:
Marco RamirezKamera:
Michael McDonoughHudba:
Paul HaslingerHrají:
Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Elizabeth Rodriguez, Mercedes Mason, Lorenzo James Henrie, Patricia Reyes Spíndola, Rubén Blades, Maestro Harrell (více)VOD (1)
Nickovi chýbajú drogy a začína mať záchvaty. Jeho rodina mu chce pomôcť, a preto sa matka Madison vydáva do školy, v ktorej pracuje, aby mu priniesla niečo, čo by zlepšilo jeho stav. Medzitým sa jeho nevlastný otec Travis vyberie skontrolovať svoju bývalú ženu a svojho syna, ktorých opustil kvôli súčasnej rodine. Jeho syn Chris sa však zaplietol do nebezpečnej situácie, pri ktorej sa do nebezpečenstva dostáva aj on sám. (Marceloo)
(více)Recenze (5)
Tahle epizoda má opravdu skvělou atmosféru. Na konci písnička Wait for me a modlitba paní Salazar tomu dodává opravdu grády. Vůbec nechápu Madison, která zabije "člověka", kterého znala a vůbec nic to s ní nedělá. Asi pevná vůle přežít a ochránit svoje děti. ()
7/10 ()
Někteří si naivně myslí, že nastala chřipková epidemie. Jedinci ale vidí jiné, pravdivé skutečnosti, co se doopravdy dějí. Zombie nákaza je zde! 60% ()
Pořád strašný rozjezd o ničem ()
Chudák ředitel Artý, já bych nedokázal zabít člověka kterého znám řadu let a to i když by ho popadla takováto "kousavá" nálada, protože bych nevěděl, co vlastně má, ale Madison to má nejspíš v pi*i a prostě ho sejmula. Leč v celkovém úhlu pohledu se druhý díl zlepšil, díky rodiným vztahům, které ještě zesílili tu napjatou situaci zombie apokalypsi. ... ()
- Ke konci epizody hraje písnička „Wait for Me“ od amerického skladatele Mobyho. (Doomcourier)