Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nickovi chýbajú drogy a začína mať záchvaty. Jeho rodina mu chce pomôcť, a preto sa matka Madison vydáva do školy, v ktorej pracuje, aby mu priniesla niečo, čo by zlepšilo jeho stav. Medzitým sa jeho nevlastný otec Travis vyberie skontrolovať svoju bývalú ženu a svojho syna, ktorých opustil kvôli súčasnej rodine. Jeho syn Chris sa však zaplietol do nebezpečnej situácie, pri ktorej sa do nebezpečenstva dostáva aj on sám. (Marceloo)

(více)

Recenze (6)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák ředitel Artý, já bych nedokázal zabít člověka kterého znám řadu let a to i když by ho popadla takováto "kousavá" nálada, protože bych nevěděl, co vlastně má, ale Madison to má nejspíš v pi*i a prostě ho sejmula. Leč v celkovém úhlu pohledu se druhý díl zlepšil, díky rodiným vztahům, které ještě zesílili tu napjatou situaci zombie apokalypsi. ... ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda má opravdu skvělou atmosféru. Na konci písnička Wait for me a modlitba paní Salazar tomu dodává opravdu grády. Vůbec nechápu Madison, která zabije "člověka", kterého znala a vůbec nic to s ní nedělá. Asi pevná vůle přežít a ochránit svoje děti. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V předchozím díle bylo ještě vše v pořádku. Infrastruktura fungovala normálně, jen se občas někdo neco šustlo. V druhém díle se už zvláštních situací děje více a postupně začíná chaos. My samozřejmě víme, co bude následovat, ale pohled na jiný kus země, od úplného začátku je fajn. V twd jsme se ocitli v apokalypse v plném proudu, tady vidíme její začátky. ()

Reklama

Reklama