Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Travis sa kvôli problémom v uliciach ukryje u holiča Salazara. Snažia sa počkať, kým problémy v uliciach prestanú, a dostať sa do Travisovho domu, v ktorom čaká Madison s deťmi. Tí napriek tomu, že žijú v bezpečnej a pokojnej štvrti, taktiež nie sú v bezpečí. Pri čakaní na Travisa sa pred ich domom objaví sused, ktorý vôbec nevyzerá v poriadku... (Marceloo)

(více)

Recenze (8)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice multikulturní sestava hlavních postav může vypadat zajímavě, ale herecké výkony jsou průměrné, kamera také neohromí režie jakbysmet a nepokoje v ulicích jsou dost jednoduše/nízkorozpočtově dělané. ... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série má rozhodně na víc! Bohužel její utahané vyprávěné tempo tomu dosti ubližuje! Sice nepokoje a násilnosti v ulicích velkoměsta jsou bravůrní, ale čekal jsem víc! 60% ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh a postavy nejsou nijak zvlášť zajímavé, ale jednu věc tvůrci umí - navodit skvělou hororovou atmosféru ke konci dílu. Scéna, kde pomalu zhasínala světla a k tomu hrála skvělá hudba, je to, co mě donutilo napsat komentář k téhle epizodě. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozvolné tempo je fajn. Člověk prostě čeká co se bude dít a zatím to je takové oťukávání diváka. Kdyby byla jen jedna řada, určitě bych si říkal, ze to chce přidat, jenže tvůrci věděli, že to 6. dilem neskončí. Na druhou stranu zase čekám jiné TWD a tady je právě fajn, že seriál začíná v době, kdy je vše v pořádku a postupně se vše zavrtává. Skupinka je tedy stále v L.A., ve čtvrti, kterou obléhají vojáci a vše vypadá nadějně. Bude ale hůř. ()

Reklama

Reklama