Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do štvrti, v ktorej sa rodina skrýva, prichádza armáda a vytvára tu ochrannú zónu izolovanú od nakazených. Odchod zo zóny je zakázaný, ale rodina vojakom príliš nedôveruje. Lekári patriaci k vojakom vyšetrujú každého človeka. Po prehliadke prekvapivo odvádzajú Nicka a holičovu ženu Griseldu. Madison však neverí tomu, že vojaci sú pripravení jej synovi pomôcť, a plánuje ho za každú cenu dostať späť. (Marceloo)

(více)

Recenze (6)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až ten konec, kde Travis viděl jak vystříleli dům odkud viděl Chris záblesky mě navnadili se podívat na další díl a zjistit kudy se bude celý příběh dále odvíjet, ale do té doby mě to moc nebralo.... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z nebezpečné zóny se naše rodinka přesunula zpět ku domovu. Vojáci udělali ploty a uzavřeli celou oblast proti mrtvákům. Všude v okolí není vidět živé duše, až se jednoho dne objeví na svahu v protějším domě světlo. Vojáci s klidem ujišťují, že přeživší nejsou žádní a že celou oblast prohledali. Ale je pravda skutečně taková jak říkají?! 50% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl sice slabší, ale drsnější. Příběh se totiž posouvá o 9 dní v před. Z předměstí, kde se nachází naše skupina se stala karanténa, z města lidi utekli, nebo byli odvezeni, někteří zabiti a prázdné ulice vystřídala mrtvá těla. Svět, jak jsme ho znali dříve se začíná měnit. ()

Reklama

Reklama