Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 2

(série)
Promo 5
USA, 2016, 10 h 54 min (Minutáž: 41–46 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lorenzo James Henrie, Arturo del Puerto (více)
(další profese)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Po tom, čo Los Angeles zasiahla epidémia, ktorá si vyžiadala milióny zosnulých, ktorí sa prebudili ako zombie, sa rodina okolo Madison (Kim Dickens) ocitne na lodi Abigail. Luxusná loď uprostred oceánu sa zdá byť miestom, kam sa zombie nemôžu dostať, ale na rodinu čakajú ďalšie problémy spojené s únikom pred apokalypsou. Zdá sa, že bezpečné útočisko nájdu v Mexiku, ale tu ich opäť čaká len nehostinná púšť a tisícky zombie. (Marceloo)

(více)

Videa (16)

Promo 5

Recenze (26)

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páči sa mi, ako sa 2.séria líši od tej prvej. Jazdíme si na loďke (divím sa, že to tak nerobia všetci ľudia, kedže na vode ste chránení pred zombíkmi), sem tam zastavíme u brehu, omrkneme zásoby a nejakých preživších a znova sa vrátime do bezpečia. V druhej polovici série sa zase dostaneme do priestorov Hotela na pláži, čo je taktiež úžasný nápad a pripomínalo mi to celé vynikajúcu video hru Dead Island. Postáv je málo a na každej mám niečo rád a o každú sa strachujem. Celé sa to stále drží vysokých kvalít a aj druhú sériu mám veľmi rád. (Hodnotenie: Epizóda 1,3,13,14,15 ***** / 2,4,5,6,7,9,10,11,12 **** / 8, *** ) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádná z postav mne dosud nezačala zajímat - taky příležitostně jednají pěkně stupidně, což omlouvají mateřskou-otcovskou-jakoukoliv jinou láskou; nebo prostě demonstrativně ukazují, jak je krutý svět bez pravidel mění. Jenže nemrtví tu představují nebezpečí jen tehdy, když se to scénáristům hodí (to se pak zčistajasna zpoza rohu vyrojí a někoho bezvýznamného zakousnou), ono totiž stačí se trochu opatlat jejich krví a hned se můžete v klídku producírovat mezi nimi! ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu horší než předchozí, a to především kvůli 2/4 seriálu, kdy ta úroveň byla celkem bídná (vinice byla fakt špatná a dál Bůh Šiva byl uspěchaný a nesmyslný). Naštěstí byla jinak úroveň super. Nejlepší díl byl za mě buď Všichni zahyneme nebo Duch. Moře je lokalita, kde za mě využili tvůrci spousty věcí a bylo to záživné, takže oceňuji. S postavami jsem si o něco bližší a u některých nastalo k silnějšímu výlevu emocí nebo odvážných rozhodnutí. Všechno bylo zase vydařené a zombíků přibylo, takže jsem spokojený. Jen, mě tolik nezajímala Tijuana. Zajímavé je, že se do seriálu dostávají úvodní scény a flashbacky, takže další bod nahoru. Jen doufám, že si udrží úroveň, aby to neskončilo jak u Ztracených, kde v pozdějších sériích začaly být dost zbytečný a nudný. Každopádně se zde opět objevily cool lokality a jsem fakt rád, že se konečně někdo v apokalypse vydává na jih, protože se skoro v každém druhém příběhu vydávají postavy hned na sever. Vyhodnocení: Nepříčetný Travis mi úplně vyrazil dech (miluju tu postavu ještě víc) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom, čo Los Angeles zasiahla epidémia, ktorá si vyžiadala milióny zosnulých, ktorí sa prebudili ako zombie, sa rodina okolo Madison (Kim Dickens) ocitne na lodi Abigail. Luxusná loď uprostred oceánu sa zdá byť miestom, kam sa zombie nemôžu dostať, ale na rodinu čakajú ďalšie problémy spojené s únikom pred apokalypsou. Zdá sa, že bezpečné útočisko nájdu v Mexiku, ale tu ich opäť čaká len nehostinná púšť a tisícky zombie. - Velmi nepodarená séria. Tie postavy sú tak nesmierne otravné, dialógy slabé, chronológia úplne chaotická, kamera roztrasená, strih katastrofálny a na toto všetko som sa musel pozerať až v pätnástich epizódach. Prvá polovica bola ešte ako tak zaujímavá, ale druhú tvorcovia nehorázne pokazili. Nebolo tu zlé úplne všetko, napríklad tie lokácie boli nádherné alebo pozeranie sa na vychádzajúce hororové hviezdy ako Alicia Debnam-Carey a Daniel Zovatto mi vôbec nevadilo. Finále sa nepodarilo a už bežiaca tretia séria snáď viacero vecí vysvetlí. Šancu jej určite dám, pretože podla hodnotení to zatial vyzerá na sériu najsilnejšiu, takže snáď pomôže zabudnúť na túto nepodarenú druhú sériu. + herečka z The Devil's Hand a Friend Request + herec z The Magicians + herečka z The Taking of Deborah Logan + herec z iZombie + herec z The Suffering + herec z No One Lives + herec z The Vatican Tapes a The Rezort + herečka z A Haunted House + herec z It Follows a Don't Breathe + herec z Paranormal Activity: The Marked Ones + herec z Exeter + herec z The Girl in the Photographs + herec z 2 Lava 2 Lantula! + herec z Insidious: Chapter 2 a Frankenstein ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Season 2 první polovina – tyhle zombíci by se měli co nejdříve rozložit a skončit v seriálovém zapomnění První řada byla veskrze průměrná a zanechala ve mě velmi hořkou pachuť zbytečného spinoffu. Proto jsem k nových epizodám přistupoval velmi opatrně a sakra lituji, že jsem seriálu dával svůj další čas, který si rozhodně nezaslouží. Nepatrnou jiskřičku naděje ve mně vykřesaly první minuty nové sezóny, ale byly nemilosrdně spláchnuty v okamžiky, kdy se děj vydal na širé moře a začala tak další zbytečná odysea plná nezajímavých postav, plytkého příběhu a nepřesvědčivého podání hereckými představiteli. Nic se na to nezměnilo ani po přenesení událostí na souš, kdy se snad ještě ve větší míře dala aplikovat má předchozí výtka. Zkrátka tento seriál neštymuje a snaží se hrát na něco, co rozhodně není. Stále mou pozornost získal pouze Nick, který umí diváka nějak zaujmout, zbytek je ale prostě zoufalost a nedokážu pochopit tu vysokou sledovanost těchto zombíků. FTWD tak bude dále pokračovat bez mé účasti, s jedinou naději kterou v sobě nesu, a to aby vymřelo kompletní osazenstvo a došlo tak k jakémusi restartu. Pak by seriál opět získal mou zvědavost. Season 2A – 40% ()

Galerie (368)

Reklama

Reklama