Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přeživších se nalodí na Strandovu jachtu Abigail, zatímco armáda Spojených států shazuje bomby na Los Angeles, bývalé bydliště skupiny, ve snaze potlačit ohnisko rychle šířící se nákazy. (Doomcourier)

Recenze (11)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě celkem solidní start série. Zřejmě lepší díl, než všechny z předchozí série dohromady. Nápad s jachtičkou byl pěkný. Stejně tak byla pěkná i samotná jachtička. Hned bych se v takové projel. Celkem mi nevadily ani postavičky, které jsem v minulé sérii nemohl takřka vystát. Já si na ně snad zvyknu. Uvidíme, jakpak se budou vyvíjet další díly. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra... Zatím to zase jednou vypadá, že od konce minulé série se vyměnil komplet celý natáčecí štáb.. Jinak si fakt neumím vysvětlit jak se fakticky z dílu na díl může vynořit tolik zbytečných nelogičností a (v rámci subžánru) šablonovitostí.. Snad se to zase posune do svěžesti první série... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, co důležitého se stalo v tomto díle... eeee ... Chris hodil svou mrtvou mámu do moře a pak praštil tátu Travise... a pak ..... Jo, a pak aby to nebylo tak nudné, tak se nám v příběhu objevila přes vysílačku postava jménem Jack... Takže to byl opět nudný díl co nám moc nedal... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina se dostala do slibovaného přepychu, ale dlouho si ho neužijí. Musí se dostat na loď, protože začalo bombardovací vyhlazování velkých měst. Nemrtvými se to všude jen hemží a tak jedinou záchranou je širá voda. Ale je opravdu tak bezpečná jak se zprvu zdálo? 70% ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem zklamání. První série mě dostala svým tajemným nádechem a hlavně tou bezradností, protože to co se blížilo, nešlo zastavit a já věděl jak to dopadne. Ta bezradnost byla super a to více jsem litoval postavy a soucítil s nimi. Čekal jsem, že hned šupnu plných 5* ( stejně jako celé první sérii a většině sérií TWD), ovšem tohle byla čistá nuda a průměr v tom nejhorším provedení. Jachta je opravdu pěkná, ale to je tak všechno... Doufám, že s ní tvůrci nemíří do zátoky nudy, v tomhle světe plném skvělých možností jak přežívat a nepřežívat - prosím ne. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, trošku bych se asi rozhodoval jinak v případě těch ztroskotanců a taky se mi nelíbila ta přílišná hra na city u mrtvoly doktorky. Jsem rád, že ji pohřbili a netahali až do San Diega... A zamilovaná Alysha do hlasu z rádia trošku kýč a nutné zpestření...uvidíme, jak se to vyvrbí. ()

Reklama

Reklama