Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina musí zastavit na blízkém ostrově, aby unikla lodi, která je pronásleduje. Na ostrově narazí na přeživší – George a jeho rodinu. (Doomcourier)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenapadá mě jiné označení, než že se zkrátka jednalo o úplně zbytečný díl. Děj se neposunul vůbec nikam. Jednalo se pouze o takovou kratší zastávečku na pevnině, aby diváci náhodou neprodělali nějakou mořskou nemoc. Čekal jsem, že se na konec předchozího dílu naváže v úplně jiném a podstatně dramatičtějším stylu. Zase se to postupně začíná zvrhávat v pořádnou sračku. Opravdu celkem nezáživný díl. Alespoň, že to stále sekne té Australance. Mohla by se k naší partě připojit nějaká postava Derylovské typu. Negříka už jsem přestal mít rád a nikdo další mi k srdíčku rozhodně nepřirostl. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když to není žádný velký krok kupředu v příběhu, tak tento díl a celkově seriál se mi začíná líbit svým survivalem na moři. Je to něco nového a v klasickém Walking dead se pořád mluvilo, jako by bylo super žít na moři, ale až zde to můžeme vidět. + Začíná vznikat nějaká ta zápletka se Strandem ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina se musí ukrýt před neznámým plavidlem, které evidentně ničí vše co mu zkříží cestu. Najdou ostrov s přeživší rodinkou. Ta jim poskytne informace o tom jak to vypadá s pevninou a kde by se dalo bezpečně ukrýt. Jenže zprávy z posledních dní jsou katastrofické. Většina velkých měst, ba dokonce států byla bombardována a jsou vyhlazena z mapy. Je vůbec ještě nějaká šance na přežití? 70% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama