Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina musí zastavit na blízkém ostrově, aby unikla lodi, která je pronásleduje. Na ostrově narazí na přeživší – George a jeho rodinu. (Doomcourier)

Recenze (9)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina se musí ukrýt před neznámým plavidlem, které evidentně ničí vše co mu zkříží cestu. Najdou ostrov s přeživší rodinkou. Ta jim poskytne informace o tom jak to vypadá s pevninou a kde by se dalo bezpečně ukrýt. Jenže zprávy z posledních dní jsou katastrofické. Většina velkých měst, ba dokonce států byla bombardována a jsou vyhlazena z mapy. Je vůbec ještě nějaká šance na přežití? 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenapadá mě jiné označení, než že se zkrátka jednalo o úplně zbytečný díl. Děj se neposunul vůbec nikam. Jednalo se pouze o takovou kratší zastávečku na pevnině, aby diváci náhodou neprodělali nějakou mořskou nemoc. Čekal jsem, že se na konec předchozího dílu naváže v úplně jiném a podstatně dramatičtějším stylu. Zase se to postupně začíná zvrhávat v pořádnou sračku. Opravdu celkem nezáživný díl. Alespoň, že to stále sekne té Australance. Mohla by se k naší partě připojit nějaká postava Derylovské typu. Negříka už jsem přestal mít rád a nikdo další mi k srdíčku rozhodně nepřirostl. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když to není žádný velký krok kupředu v příběhu, tak tento díl a celkově seriál se mi začíná líbit svým survivalem na moři. Je to něco nového a v klasickém Walking dead se pořád mluvilo, jako by bylo super žít na moři, ale až zde to můžeme vidět. + Začíná vznikat nějaká ta zápletka se Strandem ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama