Reklama

Reklama

Videa (1)

TV spot

Recenze (14)

Chen 

všechny recenze uživatele

Už delší dobu si stěžuji na to, že postavy jsou nezajímavé nebo otravné. A tvůrci se rozhodli, že "malém finále" trošku přitlačí na pilu a tak půlce lidí najednou přeskočí. Je to uspěchané, působí to násilně vtlačené do děje, ale co je nejhorší, většinou mi bylo jedno, co se s postavami stane. Za skoro řadu a půl se tvůrcům nepodařilo načrtnout ústřední hrdiny tak, aby mi na nich záleželo. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, uznávám, že tady Frajer42ův koment má něco do sebe. Doslova je to Mexická verze tomu, když se Rickova skupina rozpadla o Andreu u Heršlovi farmy. Jedinej rozdíl je, že tohle je mnohem debilnější verze, kde si chvíli říkám, že to nedává smysl, pak zase chvíli jo a pak už vůbec ne. Prostě vůbec jsem nechápal o co jde atd. Bejt tam Rick nebo spíš Shane, tak by jim ukázali, co to kurva je. Smrt, ne vole tvoji retardovaní příbuzní. Fakt divnej díl, u kterýho jsem doufal, že už skončí. ()

Reklama

Selixinho 

všechny recenze uživatele

Zvláštní. Před zhlédnutím epizody jsem se mrknul na hodnocení a tak nějak jsem se obával, že to bude pěkný peklo. Naopak. Konečně se tam začalo něco dít. To, že zde každé postavě trochu přeskočilo, to je úplně normální. Když sledujete Walking Dead víc jak šest let, nic z toho, jak se postavy občas zachovají, vám nepřijde normální. 75% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všem tak nějak urychleně hráblo (Nick, Chris, Daniel, tak trochu i Travisovi) všichni se chovali jak smyslů zbavení a jen aby se udržela Walkingovská deb*lita příběhu o rozpadávání se skupin, či toho, že jen mag*ři mají stabilní místa s vodou, jídlem a elektřinou, které se musí rozpadnout po návštěvě naších "hrdinů". ... Ale nevýslovně mě sss..štve, jak hloupě se rozvíjejí charaktery postav... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aby tomuhle těžce debilnímu dílu nedal člověk odpad, tak se bude muset porozhlédnout velmi hluboko v srdíčku po pořádné porci lásky a štědrosti. Uznávám, že není nejmoudřejší nápad, sledovat tuhle reklamu na nudu bezprostředně po, vždy úžasném, dílu Game of Thrones. Co se dá dělat. Chtělo to zařazení na kterýkoli jiný den než pondělí. Snažil jsem se co to šlo, ale na tento díl se vskutku koukat nedalo. Celé je to o menší názorové neshodě, kterak si počínat se zombíky. Zda si je hýčkat, či jim lechtat mozek kudlou. Názorová neshoda bohužel propukne tak, jak jsme v tomto úžasném seriálu zvyklí - pouze slovně. Na diváka tedy čeká celých 46 minut bezobsažných žvástů. Dosud jeden z nejdebilnějších dílů. S velkou radostí vítám půlení série a s tím spojenou vysílací přestávečku. Snad se seriál vrátí alespoň v minimální formě. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama