Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 2 (2016) (série)


Groteska (S02E08)

(epizoda)
  • USA Grotesque
TV spot

Videa (1)

TV spot

Recenze (9)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nick se zařadil do klasického TWD survivalu s putováním a narážením na idi*ty se zbraní co neumí utéct mrtvole co se sotva hejbe. OK proč ne, však detailnost v logice není silná stránka tohoto ani mateřského seriálu. Leč i přes mnoho nedokonalostí, tenhle díl s "putováním se zombíkama" dokázal chytnout a nenudit....Asi i díky jedné z nejlepších postav tohoto seriálu, kterých zas tak moc není... ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde som videl Nicka, ako sa zahral na známeho Beara Gryllsa, a skúšal, čo všetko vydrží jeho telo, nie, žeby sám chcel, ale prišiel do styku s nezávideniahodnými nástrahami, keď jeho život doslova videl na vlásku... Počas celej, zo začiatku, nie zaujímavej, ale neskôr pôsobivej časti, si v seriáli zahral len spomínaný Nick, ktorý sa túlal po Mexiku, aby onedlho vstúpil do záhadnej komunity, kde aj oľutuje hádam, že je v KLUBE zvláštnych ? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl navázal tam, kde předchozí skončil - v žumpě. Dost dlouho se toho až tolik nedělo. Nicméně se to postupem času docela solidně rozjelo. Feťák je z toho hereckého plebsu zřejmě nejsympatičtějším tvorem, takže sledovat právě jeho putování byl zřejmě nejvíce pozitivní scénář. Fetka kráčí světem a je to taková one man show. Ze všeho nejdřív se nechá zbít ženou, takže už nemá ani co papat, a dokonce ani co bumbat. Během cesty si několikrát zvládne vzpomenout na biologického tátu, nechat se pokousat pejsky, poblinkat se z kaktusu, střetnou tři mexické amatéry se sebevražednými sklony, a dokonce i degustovat vlastní čůránky. Postupem času se nad jeho putováním opravdu jakýsi náznak napětí vznášet začal a míra mého utrpení, tak začala prudce klesat. Dohromady bych ze sebe pěkné tři kousky dostal. Nakonec se z dílu vyklubalo docela příjemné překvapení. Bohužel se logicky nabízí, že další epizoda se bude věnovat jiné skupince přeživších, kteří jsou zajímaví výrazně méně a mohl bych dost trpět. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konspirační teorie: Jednalo se o biologickou zbraň a nákazy ve skutečnosti byly dvě. Ta první přeměnila drtivou většinu populace na chodící mrtvoly. V tom máme všichni jasno. Jenže každý neví, že přišla i druhá vlna, která zbytek obyvatelstva přeměnila na nemyslící idioty s absencí pudu sebezáchovy. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama