Reklama

Reklama

Recenze (6)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dílu jsme dokonce viděli i postavy Vincenta, Madison, Alicii, Ofélii a jejich nesnáze v hotelu + Nickovi podivuhodně fungující diplomatické schopnosti. .. Nebylo to nic extra, ale hotelové dilema bych bral klidně i ve větší dávce... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horší než předchozí díl, ale stále je to v rámci možností snesitelné pokoukání. Tvůrci mě překvapili. Zřejmě jim vysílací přestávka přišla vhod, šli konečně do sebe a původní díly, které měly být sračkoidní mírně vylepšili. Bohužel, opravdu jen mírně. Nijak závratně mě tento paskvil nebaví a koukám samozřejmě jen proto, že se jedná o spin-off jednoho z nejlepších seriálů současnosti. Myslím si, že je na tom stejně 80 % diváků, respektive přeživších, kteří s tím stále nesekli a nepřestávají doufat v zázrak podobně jako Mexičani v tomto dílu při vyslání pána na smrt v doprovodu modliteb. Tentokrát už to nebylo celé o feťákovi, ale sem tam se poskočilo i na dějové linky ostatních postav, které stojí dle očekávání poměrně za hovno. Notná část dílu byla nepěkně prosáklá nudou, takže přes dvě nepůjdu. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už vidieť ďalších, starých - známych, ale ešte nie všetkých, Nick je už usalašený v komunite, k tomu tiež pôjde s krásnou Mexičankou na jednu nebezpečnú MISIU, zatiaľ čo v rušivých prestrihoch vidím i Madison, Victora, a dve kočky, t.j - Aliciu a Ofeliu, ako sa uchýlia do jedného HOTELA, kde bude prvá dvojica spomínať a popíjať, aby klasickým klišé k sebe privolali tých, ktorých nemusia, alebo dievčence pôjdu preskúmať hotelové izby, kde sa čoskoro presvedčia na vlastné oči a uši, že tu nie je niečo v poriadku, hotel je obsadení strašne mnohými zombíkmi, kde dokonca veľa z nich padá z balkónov, a to sú vážení - najlepšie zábery v tejto časti + Ofelia sa niekde vyparila, zatiaľ čo sa s-e-x-y Alicia sprchovala. Pomerne kvalitná epizóda, kde mi najviac vadil strih, t. j - i prestrihy, to sú rušivé prvky, ale inak - OK. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama