Reklama

Reklama

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, který kráčí ve šlápějích těch předchozí - tedy stojí za hovno. Je to však jeden z těch lepších za hovno stojících dílů. Úvod ve stylu "táta se synem jsou najednou největší kámoši" za moc nestojí. Trošku díl zpestří setkání s děsně cool gay partou. Jinak taková klasika. Nuda, nuda, nuda a překvapivě celkem slušný závěr. Dokonce jsem chvilku zvažoval i 3 hvězdy. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V predchádzajúcej epizóde som videl, ako KVARTETO vstupuje do akéhosi HOTELA, ktorý môže náramne pripomínať čosi mimoriadne nebezpečné, ako jeden OVERLOOK HOTEL, v ktorom sídlil istý Jack Torrence. Na začiatku tejto časti vidím vysvetlenie, čo je to vlastne za miesto. Konala sa tu SVADBA, kde sa stali udalosti, ktoré poslali hostí voňať fialky. Nevestin otec dostal impulz nákazy, ktorý rozpútal v miestnosti - hotové peklo, duchaprítomná správkyňa svadby okamžite pozamykala hostí, aby sa to ďalej nešírilo... Práve Ona sa v hoteli stretne s Aliciou, ktorá sa túla po tomto mieste. V prestrihoch si prídem na svoje, keď tatko Manawa poučuje psychopatického syna Chrisa, aby si vstúpil do svedomia, čo sa aj na pár okamihov stane, ale zdanie klame. Títo dvaja stretnú skupinku troch mladíkov, ktorých najprv Chris okradne ohľadom potravín, ale čo má človek robiť, keď je strašne hladný. Neskôr ich skupinka doženie, aby sa s nimi mladý psychopat skamarátil. Mieria smerom k farme, kde sa s Chrisa vykľuje to, s čím už dlho koketuje, t.j - profesionálny vrah ! Nicka tentokrát nespozorujem, lebo tu ani nie je. Celkovo vzaté, pomerne kvalitná a napínavá epizóda ! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se podíváte na posledních cca. 5 minut, tak uvidíte to nejlepší a nejdůležitější z celého dílu, to ostatní je jen vata na vyplnění. ... Jinak shrnutí zní: Uvidíme Chrise a Travise co potkají tři podivně mluvící amíky co se chovají jak reklama na idi*ta, Alicia se ukazuje jako postapo Lara Croft a také se na plátně ukáží dvě nové postavy Hector a (ta jenž jsem zapomněl její jméno :)). + Chrisův charakter se už jen dodělá k úplnému zvratu a hotelové scény příjemně dokončí příběh z minula... ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ujde, ale tyvole ta hudba. To je tak hrozně špatný. Když si vzpomenu na dokonalej Across The Spider-Verse jak tam ladí s každou scénou i efekty naprosto dokonale, tak tohle mi trhá uši i oči. A jakoby, ne že by to byl problém jen tohohle dílu, ale celýho seriálu. I to logo je odfláknutý. To intro ve srovnání s TWD je odpad. Tam byla luxusní animace vždycky, ale tohle? Eh, fuj. ()

Reklama

Reklama