Reklama

Reklama

Recenze (8)

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z každého rožku - trošku, príde na každého, i keď sú roztrúsení všade navôkol, jeden INCIDENT na HOTELI prijme ROZHODNUTIE, ktoré posunie udalosti strmým smerom dopredu, že sa RYSUJE záverečné zúčtovanie druhej série... Totiž Victora bodne nožom indisponovaná žena do brucha, jemu teraz ide o život, a tak Madison s jednou ženou pôjdu do rajóna gangu po lieky, v ktorom je známy i Nick, pričom obetavá mama sa o ňom dopočuje, že tu bol, v tom vbehne do miestnosti, kde zrovna byť asi nemala... Vidím i osirelú Ofeliu v niekoľkých pár nezaujímavých flashbackoch, ako spomína na staré - dobré časy, či aj zamilovaného Nicka, ktorý sa ponúkne ísť opäť na misiu, lebo Francisco sa na začiatku epizódy rozhodol, že s rodinou vezme nohy na plecia, a fujas - matias ! Alebo aj zarasteného Manawu som na pár sekúnd spozoroval, ako pozerá na osvietený hotel, v ktorom zbytočne pútajú na seba pozornosť... , ale majú na to dôvod, ktorý riešim v úvode. Bolo to celkom stráviteľné, no nebol som v siedmom nebi ! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek s neznámou rodinou má co dočinění, aby Madison zapla světla a tak se našla zatoulaná ovečka Travis.. Vše má své opoctatnění v tomto díle a já nemůžu říct, že to byl špatný díl, ale taky nemůžu jásat radostí z nadprůměrné tvorby... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost debilní úvod, kdy člověk sleduje útěk retarda s rodinou, které v seriálu v životě neviděl, tudíž mu je pravděpodobně jejich osud zcela lhostejný, a tak neprožívá pražádné napětí. Nedá se říct, že by divákovi záleželo na osudu postav, se kterými se setkává od začátku seriálu o něco víc. Naštěstí to po debilním úvodu začne být alespoň malinko zajímavé Jakmile se seriál dostane do svých běžných kolejí, tak už se divák pouze příjemně nudí. Jinak se toho moc neděje. Bývalý feťák stále souloží a vesele šíří příjemné pohlavní choroby a černoušek zažije rozpárání bříška. Závěrečně rozesvícení hotýlku, doufejme, spustí vlnu nějakých zajímavých událostí, ale to je zřejmě jenom moje zbožné přání. Viděl bych to zase na tu jednu ubohou hvězdičku. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama