Reklama

Reklama

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po delší odmlce jsem se rozhoupal ke zhlédnutí dalšího dílu, který se zde těší nevábnému hodnocení a musím překvapivě říct, že se mi celkem líbil. O feťákovi, jehož dějová linie mi dosud přišla jako ta poslední sledovatelná, zde nepadne ani slovo. Tvůrci se rozhodli, že by se v 13. dílu možná mohlo začít něco dít a nějakým způsobem hnát seriál do alespoň průměrného finále. Celkem se mi zde, snad poprvé, líbilo retrospektivní pojetí děje, kdy táta povídá mámě, kterak se na něj vysral jeho syn a odjel se raději teplit s teplými bratry do teplých krajin. Bloncčin bláznivý nápad s vyčerpáváním elektrické energie se těší velkému úspěchu a věřím, že přiláká dlouhé zástupy hostů a "hrdinové" seriálu se velkou shodou náhod zase všichni ve zdraví setkají. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezkonkurenčne najlepšia časť druhej série, spin - offu : Fear The Walking Dead, mladšieho brata The Walking Dead. Všetko závisí od scenára, a tentokrát im to vyšlo na jednotku s hviezdičkou, okrem spomínaného scenára, epizóda dynamicky dominuje hereckými výkonmi, réžiou a kamerou. Najmä komplikovaný vzťah otca Travisa a syna Chrisa, sa vyostrí, mladému to dosť v hlave preskakuje, a otec si nevie s ním dať rady. Nedávno Madison pekne osvetlila HOTEL, čo sem priviedlo ďalších, ktorí sú ešte medzi živými, taktiež sa sem chce dostať Travis Manawa, ktorý vyrozpráva, čo sa mu prihodilo so svojim neposlušným synátorom. Našiel si kamarátov, ktorí ho ešte viac pokazili, nekontroluje sa, až sa prihodí situácia, ktorá tých dvoch, na čas rozdelí. No, ale matka Maddy a dcéra Alicia, i ONY majú svoje dni, t. j - staršia povie mladšej, čo sa v skutočnosti stalo s jej otcom. Takmer nie je vidieť zombíkov, čo je neobvyklé !!! Nick, tentokrát mimo záber, neobjaví sa ani na sekundu. Výborne, takto sa mi to páči, bodaj by ste sa takto snažili i do budúcna... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zombie v pozadí, intriky v popředí. Celkem ale výživný díl. Tady to táhl Travis, jeho neskutečná trpělivost a ten debilní Chris. Ten by potřeboval namlít hubu, stejně tak bych zastřelil ty jeho kamarády. Ale Travis to ustál s grácií a našel Madison. No a konec, tam už jsem se musel usmát. Doufám, že ti hnusní smradi dostanou vylágoš. Něco mi ale říká, že si na nich smlsnou zombíci. ()

Reklama

Reklama