Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Travis, Madison a Alicia jsou zajati ozbrojenou skupinou a odvezeni do vojenské budovy, kde je od nich Travis oddělen a přesunut do sklepa, ve kterém se provádí smrtelné pokusy na zajatcích. Ve sklepě Travis potká Nicka a zraněnou Lucianu. (Doomcourier)

Recenze (10)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akční a napínavý nářez od samého počátku. Nepamatuji si tak nervy drásající díl ani u originálu. Start nové řady se vším všudy a až na pár nelogických detailů výborný vstup. Ukončil jsem druhou sérii s plnými počty a i S03E01 střílím ze startu ostrými 5*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Pilousek zřejmě spolykal hodně ibalginu, jinak si nedovedu vysvětlit jeho nadšení z této zívačky. Druhou sérii jsem viděl už hodně dávno a pauza mému diváckému zážitku nijak neprospěla. Všechny postavy jsou stále stejně nezajímavé a otravné, jak si je pamatuji. Právě postavy činí zásadní rozdíl mezi touto sračkou a slušným Walking Dead. Úvod série byl tedy prozatím těžce o ničem. Takový relax a schrupnutí na stanici plné přátelských vygumovaných zelených hlav, kteří si hráli na vědce a pozorovatele. Šanci tomu ještě dám. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Tešil som sa na mojich obľúbených hrdinov, ktorí zaskakujú za „väčšieho brata” , keď momentálne musí načerpať novú energiu” ... , ale podľa môjho úvodného kritického hodnotenia, zdvíham varovný palec !!! POZOR, POZOR, si na moje vnímavé oko dávajte, vy neporiadni darebáci... ! Jednak som mal intenzívny pocit, že sledujem pokračovanie : Svetovej vojny Z, ako pravý hollywoodsky, nefalšovaný, popcornový, blockbuster, s doslova očarujúcimi scénami, ktoré zo sekundy na sekundu, pridávali na dynamike a intenzite, so všetkými som na akejsi zvláštnej, monumentálnej vojenskej základni, na ktorej najskôr oddelili ženy od mužov, kočky Alicia a Madison, sú samy vo vrchnej časti zamknuté, kam prichádza šéf areálu, aby spolu pokecali na dobrú nôtu... , čo Nick, Ofelia a Travis nemôžu potvrdiť, že by sa v spodnej časti mali, ako prasce v žite, totiž títo vojenskí ignoranti robia TESTY, keď zisťujú, za aký čas sa dotyčný premení na zombie, po chladnokrvnom, brutálnom zastrelení, z ich automatickej strany, nebezpečne im pôjde o holý život !!! Rozhodnú sa vziať nohy na plecia. Medzitým jedno z nežných pohlaví, vypichne tomuto nezáživnému šéfovi OKO, pretože už začína mať týchto somarín plné zuby, a tak sa obe skupinky tlačia von z komplexu, ale v pätách majú po uši ozbrojených vojakov, s následným počudovaním sa, že brat handicapovaného, presvedčí všetkých, aby sa spolu vytratili, inak dopadnú na psí tridsiatok... Rúti sa na nich stádo„ živých - mŕtvych” ... Tak najprv mu takmer spôsobí „Achillovu pätu” , aby hádam i neskôr išli spolu na PIVO a pol deci ? Čiže, scenár je pekne pritiahnutý za vlasy, síce uznávam, že prvá epizódka náramne srší všelijakými vizuálnymi orgiami, ale keď k tomu pridám práve túto zložku, tak sa to poriadne bije, a tak mi nezostáva nič iné, ako tomu natrieť ! Polepšite sa, lebo budem extra zlý ! Potenciál tu, aký - taký, je, bol, a bude ? ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série má opravdu dobrý start, sice tam jsou klasické nelogické hlouposti, ale v kontextu je to jeden z nejlepších dílů celého FTWD, který Vás drží napjaté u obrazovky, díky čemuž sjedete 45 minut bezproblému na jeden zátah a ještě budete chcít přídavek... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nová řada nám začala celkem sešupem. Nejen že nemám ponětí kam se to ústřední skupinka dostala, ale ani se nikdo neobtěžuje alespoň trochu srozumitelně začít vysvětlovat co se děje. Totální zmatek natočený rozklepanou kamerou (kdy je potřeba si domýšlet co se děje) mě opravdu unavuje. Děj poskakuje a má hloupé zvraty (akce lžička mě dojala k slzám). ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brilantní "výbuch" prvního dílu 3.série. Tohle se povedlo, citové pouto mezi diváky a postavami už se prohlubuje a celý seriál začíná mít výborný spád. AKČNOST, EMOCE, ZOMBÍCI. Stačí tři slova na popsání tohoto dílu. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně velká porce akce, zvratů je celkem ku prospěchu dílu, na druhou stranu jsem se občas až smál "superhrdinovi" Trevisovi. Jak píší předchozí komentáře, trošku díl tíhne k holywoodskému kýči. Ke konci mně pak rozdělení rodiny (ano, zase!) přišlo trošku na sílu a prvoplánové... ()

Reklama

Reklama