Reklama

Reklama

Recenze (5)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potkali jsme Walkera, což je indián, který tam je nastrčený hlavně kvůli americkému publiku, ale pro evropany to má malý význam spojený s vykořisťováním tohoto domorodého obyvatelstva + se hodně mluvilo o zbraních atd.. Leč bylo zde i něco pro neamíky, jako Danielova nekamarádskost, která dohnala Stranda do spárů zombí, Lucy se "odstěhovala" od Nicka znovu do Mexika a Madison si dělá kamaráda na biči z Troye.... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se tříští na dějové linie (asi aby bylo čím děj dále nafukovat méně stupidní vatou). Díky bohu alespoň za to, protože co se děje v osadě je jen tlachačka. Bohužel ta vata není o ničem jiném než více detailů něčeho co už dávno víme. Do děje vstupuje nový hráč a doufejme, že konečně nastane "něco" co určí kam se má děj pohnout. Zatím je to spíš jen o tom jak se každý hledá a neví. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nič extra zaujímavé sa tu tentokrát neudialo, i keď som mal česť spoznať Indiána Walkera, z ktorého nemám bohvieaký pocit, lebo práve on má na svedomí smrť niekoľkých ľudí z padajúceho, zostreleného vrtuľníku, na ktorého palube sa nachádzal, už aktuálne mŕtvy Travis. Strhujúci začiatok predznamenával, že vývoj pôjde dopredu, schyľuje sa zrejme ku konfliktu s Walkerovov družinou. Najlepšie scény boli okolo Troya a Madison, ktorí boli na stope indiánovi, alebo skôr on bol na stope im. Medzitým krásavica Alicia sa vyspala na ranči s Jakeom, alebo jej brat, Nick, mal iné starosti, ako si udržať priateľku Lucianu na tomto, doteraz, ešte stále, bezpečnom mieste, ale ako som videl, nechce sa tu zdržiavať, a tak po peknej, nočnej, skromnej, útulnej večeri, ráno odišla po svojich. A mám tu taktiež dvoch „kamarátov” , hrdloreza Daniela a playboya Victora, a skúste si vsadiť, kto ostane na holičkách ? ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama