Reklama

Reklama

Recenze (7)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navzdory menšímu usazení je tempo stále docela slušné. Takřka pořád se něco děje. Blondýna získává na síle a svým způsobem začíná být konečně zajímavá. Série zatím na síle neztrácí a napětí je cítit v každé scéně. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Madison to poriadne VRIE ! Nenávidí indiána Walkera, lebo zostrelil Travisa. Momentálna situácia jej vyhovuje. Obyvatelia Zlomenej čeľuste sú vyplašení z rázneho dôvodu, ktorý spočíva v tom, že walkerovci ich chcú z tejto lukratívnej oblasti vyhnať, a tak podnikajú večerné návštevy, keď zapaľujú táboráky okolo celého areálu, čo labilnejších jedincov trochu vystraší, čiže naznačia šéfovi Jeremiahovi Ottovi, že je načase vziať nohy na plecia a odísť, t. j. povoliť sa naplno požiadavkám nebezpečného indiána, s ktorým je neradno sa zahrávať. Tak aj učinia, čo sa nepáči cholerikovi Troyovi, ktorý INKOGNITO vyštartuje za touto rodinou, kde má taktiež kamaráta Mikea, a ten sa zachoval duchaprítomne, keď neopustil svojich pokrvných príbuzných. Jedného rána si všimnú, že niečo nie je v poriadku.. Vrátil sa kôň, ktorý pôvodne išiel s nimi. Otto, Madison a Nick zistia, že z mikeovcov sa medzičasom stali chodiace mŕtvoly. A nerušene si pochutnávajú na inom koníkovi. Presne toto hrá do karát spomínanej Madison, ktorá dobre vie, kto ich má na svedomí ! A nikto ešte netuší, okrem Alicie, že Jake išiel vyjednávať do rezervácie Black Hat za Walkerom, pričom frajerka ho nasledovala, ale tajnostkársky. Samozrejme jednotlivé udalosti sa pekne prekrývali, a tak jeden nevedel o druhom, čo praktizuje... Začínam byť, z posledných troch epizódach, náramne spokojný a napätý, teším sa najmä na Walkera. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na ten název, tak pomale nevím, že je tam nějaká zombie apokalypsa, leč má to něco jiného a to jsou Madisiny pikle, jak ovládat Troye. Naopak zakladatel Jeremiah Otto ztrácí svou pozici i kvůli tomu, že další zakladatelé jsou už mrtvý a Vernona se synem Mikem a celou rodinou zabil psychopat Troy. .. K tomuto dílu by se toho dalo napsat více, ale problémem je, že je vše více méně polemizování k dalším částem seriálu... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

všichni si chrochtají jak je to napínavé a jak ten děj "jede"... U.H. děti... Máme za sebou další epizodiu na ranči kde se řeší a polemizuje (zůstat/odejít) protože indiáni dělají bu-bu-bu. To je vše. Prohlubují se tady psychologické profily postav... Šroubuje se atmosféra... postavy čelí svým démonům... prostě tenhle styl děje a přesně - jak už jsem psal - kvůli tomu koukám na WD. Tahle série jde ke dnu (respektive se ze dna na chvilku zvedla druhou sérií a teď zase míří šupem kde začala). ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě nejlepší díl třetí řady. Postavy se vybarvují, Madison přitáhla otěže a celkový vývoj ranče byl pěkně pojat. Lež pro dobro není úplně lež. Sice se zombie neobjevily už delší dobu, ale vše směřuje k akci. ()

Reklama

Reklama