Reklama

Reklama

Recenze (7)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme přesně v polovině série a tento díl bych si dokázal představit jako závěr. Doufám, že půjde druhá polovina v kolejích té první. Rýsuje se nám překvapení roku a první polovina série se nedá nazvat jinak než FANTASTICKÁ! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tempo moc dlouho nevydrželo. Sice se snaží a opravu na co koukat je, nicméně třetina je jen vata (zajímavá, ale zbytečná - scena s lodí... celá úvodní scéna), třetina je tlachací a zbytek opravdu stojí za to. A klidně tak mohla celá řada skončit. Bohužel nás čeká dalších 8 epizod... ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zistil som zopár účinných zaujímavostí, ktoré sa týkajú ženskej, dominantnej postavy Madison Clark, o ktorých sa predtým nezmieňovala, pretože to nepovažovala za potrebné, ale okolností ju doslova prinútia, aby vysvetlila svojim dvom deckám, prečo sa správa tak, ako sa správa, totiž, je tam hlboká stopa z minulosti, ktorá ma šokovala !!! Čiže disponuje zvieracím inštinktom, a tak preto si ich stráži, ako oko v hlave ! Za to Victora Stranda, absolútne nešokoval sovietsky kozmonaut, s ktorým si rečnil na jeho jachte ABIGAIL, ktorá čoskoro pôjde vo večných lovísk. Rozprávali sa cez vysielačku, s ktorou zachytil signál z vrchného SOJUZu, pričom, už si presne nespomínam, ako sa volal ten Soviet, ale tam z hora videl, čo sa stalo tam dole... Zažívali spoločné nostalgické časy, pretože si rozumeli ohľadom témy, ktorú nahodili. Indián Walker bude veľmi namosúrený, a to z prostého dôvodu, ktorý spočíva v tom, že mu ukradli karavan so vzácnymi cennosťami, skrátka, je to veľký zberateľ, ktorého budú vydierať, sú taktiež naivní, aby si mysleli, že takto trafili klinec po hlavičke, alebo... : „Viete, ako potešíte strašne depresívneho Indiána Walkera” ? Prineste mu jednoducho RUKSAK, v ktorom bude mať hlavnú TROFEJ... A predstavte si pod tým, čo chcete.. V tejto epizóde som neochotne vstrebával určité scenáristické JAVY, ktoré mi moc po chuti, bohužiaľ neboli ! Dostavilo sa mierne sklamanie, pozoroval som taký hlúpy mišmaš - zmätok, CHAOS ! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A nebl*ěji napsanou postavou v tomto dílu je... Madison Clarková, protože chce za každou cenu zachránit své děti, ale utéct z tábora kde je jen Jake Otto jakž takž normální, to né, raději umřít i s dětmi... Vážně to ten režisér tak kazí, jen aby tam udělal přihlouplou zápletku? Ale abych moc nekřivdil, z té zápletky bylo pár hodin dobrého sledování. + Když k tomu přidáte "dnes" prozíravého Nicka a dialog Strenda s kosmonautem Vaščenkem, to se mi líbilo. ... P.S.: Jinak celý díl byl o démonech Jeremiaha Otta a o jeho trestu... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Ke konci epizody hraje skladba „Stand By Me“ od amerického umělce Ki:Theory. (Doomcourier)

Reklama

Reklama