Reklama

Reklama

Videa (6)

Trailer

Recenze (8)

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam a zpět... Skvělá dějová linka z konce třetí série, jenže tvůrci jí uplně zabily, proč? Vlastně nic nevíme, jen to že je to rok (na stadionu to hlásí 365 dní co jsme to tady vybudovaly nebo něco takového), po tom co se stalo na přehradě, asi kvůli Morganovi aby se děj přiblížil trochu TWD... Osobně bych uvítal navázání na třetí sérii což se prostě nestalo... ()

Reklama

Falconica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem z tohohle rozpačitá. Furt tak nějak nevim, jestli koukám na FTWD nebo TWD. A fakt mi nedává smysl Nick, který se bojí zombíků jako následek traumatu z výbuchu...asi to bude mít nějakou hlubokou tajemnou logiku. A ten filtr na konci je fakt na palici. Mám trochu nervozní pocit, že budou polovinu screentime trávit okatým narratingem, aby stihnuli postupně převyprávět celý ty dva roky přeskočenýho času, místo aby se věnovali aktuální zápletce. Ale tak mohlo to bejt horší. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buď se mi to zdá, nebo vážně začínám koukat na TWD. Pro ty, co TWD nemusí, tak bude tohle jen ztráta času. Ale mě se to líbí. Sice už to není taková ta FTWD klasika, jakou známe z první a druhé série, ale hodně věcí se mění a to k lepšímu. Tenhle seriál mě začíná víc a víc bavit! V tomto díle se událo dost zvratů, Madisoninu rodinu vyhodili supi, Morgan je pořád nasranější, Nick je nejspíš na fetu a poprvé najdeme mezi koloniemi špiona! Opravdu zajímavý díl.. Btw Madison mi připomíná Ricka :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opět skáčeme v čase... tady koukám jak vrána, že všichni bivakují na nějakém stadionu a to už podle hlášení rok!? Nebylo náhodou na konci předchozí série explozivní finále na přehradě? A co to předvádí smažka za traumata? Nedávno se na pohodu producíroval mezi mrtvolákama a teď ani nevyleze za bránu? Totální scenáristický fail a podhoubí pro další nekonečné kecací pasáže, aby se vše jakože vysvětlilo... tak tomu říkám solidní propad. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama