Reklama

Reklama

Videa (5)

Ukázka z filmu 3

Recenze (6)

Drussus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teenka kolem sebe mlátí kusem vrtule jako by to vážilo dvě kila. Milfka, co má náhodou panceřák s plnou boční salvou, pár kamer a tisíc kazet, náhodou umí i pilotovat dvoumotorák. Baterie ve vysílačkách, co nejdou nikterak vybít. Chlapík s holí a nohami do X, který zázračně prochází skrz slintající mrtvé u vchodu. Otrava methylalkoholem - všichni skoro mrtví, žádný slepý. Mě poslední díl 4 a první díl páté série připadá jako parodie. Škoda, po výměně tvůrců šel ten seriál pěkně rychle do kopru, dávám si oddech, možná že to zkusím dokoukat, mě to ale momentálně připadá jako šílená píčovina. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... tak nějak jsem asi utrpěl solidní ztrátu paměti... Kam to vůbec letěli? Kde vzali letadlo? Proč vůbec? Co je to za toho tajrdlíka v kšiltovce? Proč se rozdělili? Kterej debil napsal tenhle scénář? Ach jo. A do toho nové věci. Prostě moc otázek najednou a nulová návaznost na minulou řadu.  Uvidíme kam to povede (a jak svižně). ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem dobrý úvod, který nešetří čas, a hned na nás hází věci, které budou určitě zajímavé. Hlavně znak který měl vrtulník zachraňující Ricka Grimese, na to jsem sakra zvědav. Bohužel díl má celkem chaotický scénář. Nechápu jak mohly všichni přežít pád letadla ( špatně přistání, kvůli selhání motoru ), pouze jedna postava se zranila, trapné. Další věc u které jsem kroutil hlavou bylo, obsazení továrny. Vysvětlí mi někdo, kde se ten borec coural, a proč to nikdo nehlídá? Tomu říkám flákání scénáře. Konec samozřejmě navnadil. Daniel is back! Konečně už jsem si myslel že na něho zapomněly. :) ()

fisus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíli to trvalo,ale přeci jen jsem pátou sérii rozkoukal.A na úvod zklamání.Už je to vážně pořád dokola.My vám pomůžeme,i když nechcete,zase nám někoho zajali,tak ho osvobodíme,zase se budeme dohadovat,co je správné a pak se stejně skamarádíme ..... Ale třeba se to zase zlepší. ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama