Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 6 (2020) (série)


Konec je začátek (S06E01)

(epizoda)
  • USA The End Is the Beginning
Ukázka z filmu

Smrtelně zraněný Morgan se musí rozhodnout, zda pomoci zoufalému cizinci, zatímco se tajemný lovec lidí snaží dokončit to, co Ginny nedokázala. (Prime Video)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (10)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokáži ocenit kvalitu a to tenhle díl má. Máme tu napětí, náboj, nového Morgena a hlavně úplně nový směr. Seriál dostává nový impulz a dle prvního dílu, impulz správným směrem. Je to reálné? To nevím, ale plný počet si tento díl rozhodně zaslouží. ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. (Spoilery) Scénáristi se očividně vzpamatovali po dvou slabších sérii. I podle hodnocení tady to jde vidět. Epizoda sama osobě velmi dobrá. Emilio jako takový Jack Rozparovač :D mohl dostat více prostoru. Jinak Morgan a celkově vysvětlení konce 5 série a podobně bylo myslím hodně obstojný a líbilo se mi to. Těším se co bude dál! A ještě Morgan se sekerou, kloboukem a koněm vypadá celkem badass, tak uvidíme:D! ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda FTWD, které jsem udělil plný počet. Proč? Protože je kurevsky skvělá! Je vidět, že se tvůrci zaměřili jiným směrem a vychází jim to. Po pěti řadách nudy to vypadá na pořádnou krvavou jízdu plnou napětí, atmosféry jako v TWD, výborné akce a parádních badass momentů. Tohle si nechám líbit! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle má bejt jako ta pecka? Morgan se pořád chová jako debil (“nepomáhej mi, neošetřuj mě, jdi pryč”) a ten ´lovec hlav´ s kouzelným psem je jako terminátor. Navíc ten oslí můstek mezi poslední scénou minulé řady a tím co se aktuálně děje je dost na vodě. Tak přesně takhle mě epizoda iritovala 2/3 stopáže. Ta poslední třetina je ale fenomenální. Bohužel, podle vousů je Morgan v tomhle stavu měsíce a nechce se mi věřit, že by s kulkou v těle takhle dlouho vydržel naživu. Pozn.: jak sakra těžkémůže být vyřešit jeden vrzající větrák? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama