Reklama

Reklama

Konvoj strážců doprovázející Dakotu do bezpečí je napaden a Strand společně se strážkyní Samuelsovou zůstali jako jediní přeživší z konvoje. Strand požádá Aliciu a Charlie o pomoc při hledání Dakoty, která se má nacházet ve staré lovecké chatě obývané Edem. (Doomcourier)

Recenze (7)

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. Nemůžu jinak hodnotit, než plným počtem. Je neuvěřitelný jak se Fear během 6. řady tak vyšoupl. Líbí se mi co s tím dělají a opravdu bych nevěřil, že to někdy řeknu, ale Morgan mě momentálně zajímá snad nejvíce. Strand a jeho chování je kinda sus, ale jsem in a čekám co se z toho všeho nakonec vyklube. A taky jsem se nemohl už dočkat na Aliciu. Teď si stačí počkat do dubna na nové epizody. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy jsou rozdělené a tak má logicky každá postava prostor v celém dílu, ale je to dobře? Mělo by se začít něco dít, začíná se vytrácet kouzlo skvělého začátku. Přitom se nejedná o špatný díl, ale je to jen výplň mezi "doufám" skvělou zápletkou, která snad brzy přijde. Morgan opět v závěru posunul díl o stupeň výš. Nevěřil bych že to řeknu, ale on je teď nejzajímavější postava celého seriálu. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím poslední epizoda, teď si musíme počkat do dubna, což není za dlouho. Jen za měsíc. Obdivuji, že se tvůrcům povedlo udělat takhle parádní epizody. Dřív jsem byl rád, když se dělo aspoň něco víc, abych mohl dát slabou čtvrtou hvězdu. V této sérii máme za sebou 7 pětihvězdičkových dílů a doufám, že to bude takhle pokračovat i po pauze. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát přišla na řadu Alicia aka labilní pipka a inspirace v Mlčení jehňátek. Škoda, že scénář netlačí víc na pilu. Myšlenku ani zdaleka nevytěžili jak mohli. Mohla to být fenomenální epizoda. Takhle je to jen další talkshow s luxusní myšlenkou co vyšla do ztracena. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem viděl přes 100 hodin "Zombíků", takže už jsem si na ně zvykl a nepřipadají mi tak moc strašidelní, ale tohle byla výjimka. Kdybych viděl walkera s rohama jelena, tak bych ihned bral nohy na ramena. Nečekal bych, že tvůrci ještě dokáží překvapit, ale postava Eda na mě zapůsobila. ()

Reklama

Reklama