Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

cariada

ježiši, já nemám rád, když je vše o akci a příběh je plochej. WD ale má minimum akce a je ploché... je dobré, že se řeší vztahy, ale je to podaný tak nezajímavě, nuceně a otráveně, až klišovitě.... a postavy nezajímavé.

jedinej zajímavej tam byl Merle :)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

erased

Já si myslím, že je pořád co nabídnout. Každopádně by se mělo začít dít něco víc. Mám spíš více otázek než odpovědí po pěti dílech.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ouwen

seriálů jsem viděl spousta. Pro někoho je vata koukat se na to jak celý díl někde někdo bloudí sám lesem, ale pro jinýho je to právě to pravé. Neboť to ukazuje tu bezmoc a beznaděj, dává to tu možnost sáhnout si na samé dno. Jak by sis to asi představoval, že akce střídá akci a vše dává smysl? V tomhle světě nic nedává smysl, a život je jen pouhé přežívání a čekání jestli se dožiješ dalšího dne. V tom je krása toho seriálu v té beznaději. Kdy něco týdny buduješ a pak se ti to během pár minut zhroutí jak domeček z karet a ty nemáš zase nic. Proto je ten seriál tak oblíbenej a proto ho mám rád i já.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Yoshitsune, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

cariada

já kroutím hlavou, kolik seriálů jsi viděl? ten scénář je doslova katastrofální. to nevidíš tu vatu to za každou cenu natáhnout na 16 dílů? jestli tě baví sledovat jak týpci chodí lesem a brečí, jakej je život o hovně, do toho.

nikdy jim neodpustím, že Tajrýs se dostal přes to chodců u auta a pak ho dostane JEDEN JEDINEJ! Navíc z něj udělali chudáka a chůvu... jedinej kdo to tam táhne je Abraham a Rick, zbytek je absolutně nezajímavej krom Eugena.

v tom seriálu je tolik nesmyslných děr.... ninja zombíci na každým rohu.... zombík co neudrží nohu Corla a pak roztrhne břicho Dejlovi v hlubokém poli, kde nikdo nikde nebyl.

Nebo díl s tou stodolou, kde se objeví tornádo co smete zombíky, stromy, ale stodola je v pohodě... :-DDD

jasný, jde to hodně nahoru. ještě, že už to nesleduju.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Yoshitsune, cariada

vlcince

vlcince (hodnocení, recenze)

Do 3 časti to bolo v pohode, ale akonáhle sa zasekli s tými vojakmi tak sa tam začal objavovať jeden bullshit za druhým. Hlavne som čakal, že tu bude viac záberov na to ako šla spoločnosť postupne do kytiek, mohli tam dať aspoň nejakú postavu vedca z toho centra, ktorý by sem-tam bol v záber a povedal dačo o tej epidémii. Hlavne som, ale čakal, že aj ukážu prečo to armáda celé nezvládla spolu s vládou. Tento spinoff je celkom zbytočný a to mal tak veľký potenciál, ale rozpočet bol asi mizerný podľa všetkého.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ouwen

mateřský seriál je podle mě hodně kvalitní a laťka se dle mého neustále zvyšuje. A proč dělají tohle, aby z toho vytěžili maximum, když to má úspěch. A být u začátku nákazy je super. Aspoň je na co koukat.

na příspěvěk reagoval Ouwen

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Pilda17

rok čekat nemusíš neboť ted začne 6.série TWD a ta bude do konce března a pak počítám, že někdy od května či června začne 2 série tohodle., aby to stihli do začátku října odvysílat, kdy bude následovat 7.série TWD.

na příspěvěk reagoval Pilda17

afroadam

afroadam (hodnocení, recenze)

Já nevím jestli vůbec chci druhou sérii. Přijde mi to jen jako výplň při čekání na plnohodnotný Walking Dead. Je to takové podprůměrné, postavy nezajímavé, i herci nic moc - nejvíc mě štve ta vrchní mužatka, kterou jsem neměl rád v Gone Girl :)

na příspěvěk reagoval Ouwen, willy1

erased

erased (hodnocení, recenze)

Pilda17

Dlouhá doba to možná je, ale kdoví jestli vůbec bude na co čekat. Nedokážu si představit, co může v tomto prostředí nabídnout druhá řada jiného oproti prvním sériím Walking Dead. Leda by se děj znovu přesunul před apokalypsu a ukázal propuknutí z nového pohledu.

na příspěvěk reagoval dragon94, Pilda17

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Příští pondělí. Pak už nastupuje normálně klasická TWD. Druhá řada FTWD bude příští rok a bude mít 13 dílů myslím.

na příspěvěk reagoval Pilda17

afroadam

afroadam (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Takovou otázku si taky kladu. Bylo by zajímavé vidět i jiné kulisy pro zombie apocalypsu než jen USA. Pěkný to bylo ve World War Z, kde bylo pěkně ukázané, jak vše kolabuje po celém světě. Potom si ještě vybavuju v Úsvitu mrtvých, tam myslím na konci taky nasedli na loď, dopluli někam jinam, asi Evropa nebo tak, a už tam na ně čekala další horda a tak ten film končil :D 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

PO 5 dilech musim konstatovat, ze t je slabsi nez jsem ekal, je to tak lehce nad urovni 4 rady WD, do dalsiho sledovani se budu muset nutit, ale tak slabe jako zaverecne rady WD to zase neni.

na příspěvěk reagoval afroadam

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

to sice máte pravdu, že mě toho spousta unikne, ale i tak toho je tolik co je v češtině, že nemám šanci na všechno koukat. A dnes už začíná být trend, seriály dabovat hned při premiéře, tak že mě nic zásadního neuteče. Docela jsem zvědavý jestli budou rovnou dabovat i 6.sérii TWD? Když to poběží na AMC jako tohle.

na příspěvěk reagoval dragon94, Pilda17

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

cariada

Taky anglicky neumím a to co umím, mi na překlad v real-time nestačí :D . Navíc, čekat 2 roky, než něco nadabujou se mi nechce :D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

cariada

Taky jsem to driv delal, ale diky tomu ti unikne spoustu kvalitnich snimku. Ne kazdy film se vzdy nadabuje nebo serial.

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama