Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer 2
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

mě se líbí oba seriály, ale TWD přece jen víc, je tu už řadu let a na ty postavy si člověk už zvykl. Na druhou stranu že tohle má jen 65 % neznamená že je to špatné, to je dáno tím ,že byla velká očekávání u 1.série a ta se pak nenaplnila, proto to menší hodnocení ( já se dobře bavil a u obou seriálů jsem na plných bodech), a jak dáš na začátku menší hodnocení, tak už těžko to pak zvedáš a spíš na tom hledáš jen to špatné. Pravda je že ty postavy mě nijak zvlášť nepřirostli k srdci až na fetku, ten je super a Strand je taky hodně zajímavá postava. Za sebe říkám jen víc takových seriálů. Ps- kdyby měl někdo nějaký tip na seriál nemusí to být zrovna jen o zombi, tak dejte vědět.

na příspěvěk reagoval dragon94

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Sweat55

Fear The Walking Dead je sračka bez akce bez jediné zajímavé postavy a zaslouženě to má zde hodnocení 65% prostě průměr a naprosto nechápu lidi kteří to žerou i když každému se líbý něco jiného.

 

dvě řady kecání nudných nesympatických postav kdežto v TWD se v každé řadě stane něco zajímavého.

Jak někoho může bavit koukat na fetáka,starou blondýnu a pubertačku :D asi náctileté publikum je to jak ulice toto.

na příspěvěk reagoval dragon94

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

dragon94

Totální pecka, tahle série zatím překonává snad všechno od Walking Dead (až na tu první, to je nejlepší zombie série ever). Ono hlavně to je lépe netočené a to tak, že s efekty které jsou na TV sérii parádní. Žádná nudná akce jako ve Walking Dead, tady ty zbraně vypadají a znějí jako zbraně a ne jako airsoft pistole. Žádný hnusný CGI, tady se něco podobného jako ta srnka, nebo skládka z WD nedá čekat. A režie všech dílů mi taky přijde mnohem lepší, jakoby živější a zajímavější, což asi bude tím že se to odehrává na dobře vybraných lokacích a ne jenom les, les, les, skládka, les. Lidi se chovaj jako lidi, zombie jsou pořád ta největší hrozba atd. Snad Walking Dead nabere vítr do plachet, jinak už nemá cenu se na to dívat.

na příspěvěk reagoval Bellamy

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak nový díl je snad nejlepší ze všech co jsme doposud viděli. Výborné provedení zápletky a výborná atmosféra. Docela jsem si říkal jak cool by bylo, kdyby tam Alicia zemřela s ostatníma. Mnohem lépe zvládnuto než podobný díl u TWD. Jestli jim ta kvalita vydrží do konce série tak tu máme nejlepší post apo serii všech dob.

(Já vím, že jsem to již psal jen provokuju Yoshitsuna, kterej neumí nic jiného než blbě rejpat. Sám se do diskuze nezapojí, ale poukazovat a rejpat do ostatních to by mu šlo. Jeho poslední příspěvek je, více jak rok starý a je to smajlík... který měl uzavřít jeho výsměch lidem, kteří nevědí kde je Černá hora.. pošahaný městys v blansku. Kdyby tam nebyl ten pivovar tak je to mrtví. A on si bude dělat jméno na ostatních, že nevědí kde to je... BTW.. To mě fakt potěšil, že takovej retard bydlí odemně takovej kousek. Co se dá dělat. Panáček by se měl přestat chovat jako děcko a najít si nějaký sociální život, protože není možný, že je ta piča v každé diskuzi a všude téměř nonstop aktivní. A jediné co tam předvádí je, že se jen povyšuje nad ostatní. Bohužel pro něj, bohudík pro nás, tak i když se snaží, jeho příspěvky ho nakonec samotného vždy potopí, neboť po pár vysměškách stočí rozhovor do outu, protože nemá mozkovou kapacitu na to, aby o něčem přemýšlel a vedl smysluplnouu diskuzi. Jakejkoliv jinej pacholek a spamer na diskuzích je lepší než on, protože i přesto, že melou pičoviny.. viz. třeba psychor, stallone, prometheus atd... tak se aspoň baví k tématu a mluví o filmu nebo alespoň, když už nic, tak pobaví.. Tímto bych mu rád vzkázal, že mám jeho i jeho "útoky" na moji osobu totálně v piči, protože já narozdíl od něj mám život.)

na příspěvěk reagoval Sweat55

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

opakování je možná matka moudrosti, ale tady už zase začíná být dost  trapný :)) 

na příspěvěk reagoval Pilda17

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bellamy

Třetí řada je perfektní. Absolutně perfektní. Jestli to teď neposerou tak tu máme nejlepší post apo sérii vůbec.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Mám vůbec koukat na druhou polovinu třetí řady?V seriálu mě bavil jen Travis a ten už tam neni tak se mi do toho moc nechce.

na příspěvěk reagoval Pilda17, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak první dvě epizody druhé poloviny třetí série.. se skutečně velice povedli. Velmi dobře a intenzivně vybudované napětí. Zatím tu máme žhavého kadidáta na nejlepší post apo sérii všech dob.

na příspěvěk reagoval Larushka

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Rozpadlé rodiny, nepřátelé uzavírající vynucená a nejistá spojenectví a boj o samotné přežití v brutálních podmínkách post-apokalyptického světa zasaženého zombie nákazou.

Osud se s hrdiny seriálu Fear the Walking Dead nemazlí. Jak se s těmito těžkými podmínkami vypořádají, uvidí diváci již v pondělí 11. září, kdy se populární série vrací na obrazovky AMC druhou polovinou třetí sezony. Ve 3:00 se mohou těšit na celosvětovou premiéru v původním znění a ve 22:00 si pak mohou pokračování seriálu užít s českým dabingem. Jako bonus je hned na úvod čekají dva díly za sebou.

Sedm týdnů od vypuknutí nákazy už přeživší nerozlišují mezi dobrem a zlem. Tyto pojmy ztrácejí na významu a nelze jistě říci, kteří hrdinové stojí na správné straně. Středobodem bytí je snaha o přežití v nehostinném světě a větší šanci má ten, kdo se prosadí do ústřední vůdcovské role. Především ve chvíli, kdy se zásoby základních zdrojů nebezpečně tenčí. "To, co bylo dosud bráno jako neměnné, již neplatí," říká před startem pokračování seriálu show-runner Dave Erickson.

Na ranči Broke Jaw vzrůstá napětí. Milice jsou zdecimovány, zásoby se tenčí a zombies se nezadržitelně blíží. Rodina Clarků uzavírá vratké příměří s Národem. Bývalí nepřátelé musí najít způsob, jak společně přežít. Ostatně hlavní hrdinka Madison sama říká: "Lepší být zajatcem na vlastním území, než cokoliv jiného." A cokoliv jiné během zombie apokalypsy znamená smrt.

Přehrada Gonzales - zdroj života je hlavní cenou, o kterou se svede boj. Tím, kdo tuto nervózní atmosféru, může rozseknout, by se mohla stát Madisonina dcera Alycia. "Pokud nebudeme spolupracovat, zemřeme!," říká mladá hrdinka, jejíž pozice bude během dalších epizod sílit.

Strand, v případě, že se dostane ze dna, na které spadl, potřebuje partnera pro využití jediné světové měny. Poté, co spálil svou jachtu Abigail, pohřbil i svou minulost, a stal se z něj nový člověk v novém světě. Díky spojení s opuštěným kosmonautem Vashchenkem navíc zjistí, že zombie nákaza nepostihla pouze Severní Ameriku...

Populární seriál Fear the Walking Dead zůstává ve třetí sezoně pod vedením zkušených producentů Dava Ericksona, Roberta Kirkmana, Gale Anne Hurdové, Grega Nicotera a Davida Alperta. Hlavní roli obsadila Kim Dickensová v roli Madison, Frank Dillane se znovu představí jako Nick, Alycia Debnam-Carrey ztvárňuje postavu Alicie a Mercedes Mason hraje Ofelii. Dalšími stálicemi jsou pak Colman Domingo jako Strand a Danay Garcia v roli Lucainy.

Nově se v první polovině třetí sezony představila Dayton Callie, Daniel Sharman a Sam Underwood, kteří ztvárňují rodinu Ottů - zakladatelů organizace, která se chystala na pád demokracie, ale neočekávala povstání mrtvých. Kromě nich se mohou diváci též těšit na Lisandru Tenu, která si zahraje roli Loly Guerrerové.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Bellamy

 6 série byla pěkná jen mě tam vadilo, malý časový období, kdy se odehrávala, v podstatě během pár dnů. 7.jsem ještě neviděl až na první díl. Nedávno jsem to dostahoval s dabingem a delší verze, tak že až bude čas a lepší nálada tak do toho jdu, líp si to vychutnám v celku.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

dragon94

mě pořád nejde do hlavy proč tak systematicky likvidují postupně celou rodinu, vzpomeňte si že v 1 sérii nechali umřít Travisovu ženu ve 2 sérii jeho syna a teď ve 3.sérii nejspíš i Travise. A přitom, nové hlavní postavy nepřibývají, spíš jsou tam postavy jen na pár dílů či jednu sérii.

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Tak jsem to dosledoval a ta třetí série je zatím úplně top. Už mě bavila druhá v Mexiku, ale třetí je o několik řádů víš a mnohem lepší než normální Walking Dead. 

PS: Achjo, proč Trevis? 

na příspěvěk reagoval Pilda17

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cariada

No. Já jsem to vzdal v momentě kdy jsem zjistil, že není s indiány v kempu a nikdo ho tam neléčí. Co víme tak v okolí není další skupina co by ho mohla zachránit. A mezi náma je to výborná smrt... taková nečekaná jen tak z ničeho nic.

na příspěvěk reagoval cariada

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

dragon94

asi mě něco uniklo, ale Travis měl vidět střeva? Pokud si pomatuju tak ho trefily do krku aspoň tam si to držel a tekla mu tam krev.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cariada

V následujících scénách, ale zranění vidět je. Buď je to točený pod blbým úhlem nebo to tam prostě neměl namaskovaný.

Co se Travise týče myslím, že ten už se nevrátí. Co se týče škrábance na krku a pádu.. jo to mohl přežít, ale zvládnout ty střeva co mu trčeli ze žaludku... tam je ohromné riziko infekce jako prase... Jinak souhlasím třetí série je zatím opravdu parádní.

na příspěvěk reagoval cariada

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

tak jsem si pustil první půlku 3 série pěkně v kuse a je to luxus. Za sebe musím říct, že to má náboj a akci. Konečně se zase objevil Daniel a Ofelie dost dlouho tam nebyli vidět. Co se týká Victora zajímavá postava co pořád hledá ten svůj bývalý luxus ,ale realita je už jinde. Madison se chová jako matka a chce tu komunitu na ranči vést. "smrt" Travise mě  přijde jen taková naoko , sice bylo vidět, že upadá do kómatu a následně vypadl z vrtulníku, ale padal nad stromy aspoň se to tak zdálo a to mu mohlo zachránit život. Já si osobně myslím, že je naživu a ještě se objeví a proč je to hlavní postava a přijde mě divný , aby nejdřív nechali umřít jeho syna a pak jeho. Na to že je údajně po "smrti" se o něm neustále mluví. Uvidíme ve druhé polovině. Teď nové postavy Troy to je psychouš jak vyšitý. Jake je v pohodě ps- všimli jste si jedné chyby a to, když chce ten indián skalpovat Jake tak mu nařízne čelo teče z něco krev a pak ho nechá být, a když se dostane domů, tak nemá na čele ani škrábanec či aspoň náplast sice to mohl mít pod vlasy, ale i tak by muselo být něco vidět.

na příspěvěk reagoval dragon94

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Pilda17

JJ opičí se z tou pauzou po TWD.Ale zase už asi 3x daly dva díly zasebou a TWD nedalo nikdy snad dva díly v jeden den :D

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama