Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

Cermbo

Cermbo (hodnocení, recenze)

Kotuc

Gimpla se taky těšim, od té doby co je showrunner TWD šlo to těžce do háje, třetí série FWD byla opravdu vynikající a teď se asi můžete těšit akorát tak na těžkej šrot...

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Tato seria bola paradna. Tolko veci sa stalo, ziadne natahovanie, davalo to logiku, ziadne cliffhangary. Naozaj sa obavam a som smutny ze Gimple prechadza aj na FTWD. Mal ostat pri rujnovani TWD. V S3 sa tolko toho stalo co by TWD natiahlo na 4 serie. Cize od 4 serie mozme asi cakat hluche epizody, karikaturne postavy, cliffhangery, natahovanie, a ziadny dej. Cize bol to celkom dobry zaver serialu. Snad sa mylim, ale podla jeho vyjadreni ani moc nie :/

na příspěvěk reagoval Cermbo, Bellamy

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cariada

Na opačné straně ameriky. LA je na západním pobřeží a Atlanta na východním. Hlavně horko těžko řešit L.A. když se seriál teď odehrává v mexiku.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

osobně si myslím, že to bude někdo z TWD, tam jsou časově dál, tak že by neměl být problém ukázat jednu postavu, co dělala než se objevila v TWD, ta postava tam stejně bude maximálně na jeden či dva díly víc určitě ne. Kdo by to mohl být co třeba Abraham či Eugene nevíte odkud pochází? Nechce se mě to hledat, ale jak daleko je L.A. od Atlanty?

na příspěvěk reagoval dragon94

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Bože to je odpad ten seriál ani nevim proč jsem tomu naklikal čtyři hvezdy.

S03E12 opět jako v TWD tu máme ninja zombíky kde jeden je za půl vteřiny schopný se teleportovat tři metry a kousnout Jakea a pak tu máme druh zobmíků šneků kde jich může padesát držet tři lidi a z těch padesáti nikdo nikoho neškrábne,nekousne nic.Kdyby ten seriál nebyl totální ale totální bčková srajda tak už ta trojka kterou nakonci S03E12 obklopily zombíci nežije.

 

Ale nikdo nedokáže natočit seriál kterým by se zavděčil všem ale vemte si že takový ti seroše o superhrdinech jako třeba seriál Daredevil tomu víc věříte že spacifukuje bojovým uměním deset lidí než téhle sračce kde někdy zombicí se chovají naprosto nereálně a zabíjí jen když scénárista chce tak nechápu proč tam tu debilní scénu dával aby ukázal že ta trojka je nedotknutelná?

na příspěvěk reagoval Pilda17

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cariada

Mně napodlo, že Nick by mohl zmizet nebo odejít nebo nějak jinak se ztratit ve finále téhle nebo příští série a pak by se objevil, až v TWD. Přecejenom to tvrzení zní, že jedna postava přejde z jednoho seriálu do druhého. To by ten někdo musel v TWD umřít, aby měl čas natáčet oba seriály.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cariada

Chápu, ale je tomu tak. Je třeba se s tím smířit. Jeho smrt byla vynikající. Tak nečekaná a jakoby nic... Víc takových smrtí.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

dragon94

vypadá to tak, ale pořád si myslím, že se může ještě někdy objevit, pořád nějak nechci uvěřit že je opravdu po něm.

na příspěvěk reagoval dragon94

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

to že je ke stažení jedna či dvě verze daného dílu ještě neznamená, že je to málo sledovaný či oblíbený. Jen tam nikdo víc verzí zatím nenahrál. Mě osobně stačí jedna verze a to ta bez loga prodloužená, momentálně je na uložto.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Tohle o tolik lepší seriál než TWD jak tu furt melete že TWD jde každou novou epizodu stáhnout na uložto 15x a tenhle skvost tam není ani s dabingem a ani s titulkama...

na příspěvěk reagoval dragon94, Lefty86

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Bellamy

Tak to na to radsi nekoukej, protoze se stane neco, co by te rozbrecelo :D Az se objevi Trevis, tak ti dame vedet, ale do te doby radsi cekej ..

na příspěvěk reagoval Bellamy

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

dragon94

mě Fear The Walking Dead nebavý z toho důvodu že kromě Travise jsem si tam neoblíbil žádnou postavu.

A opravdu nejsem buzna jak tu občas píše debil Verbal.Jsou seriály kde si z 10 postav oblíbím 7 a pak jsou seriály kde si z desíti postav oblíbim 1.Ono je to taky možná tím že TWD koukám s originálníma hlasama a na tuhle blbost s českám dabingem takže když se my ti postavy moc nelíbý a ještě slyším ten příšernej českej dabing tak je nesnášim ještě víc jak třeba u GOT též v českym dabingu třeba ten co dabuje Malíčka dabuje i Stannise a další dvě postavy a to samé dabér Joffryho prostě ten CZ dabing to zničí ještě víc.

Támhle člověk miluje Shane,Abraham,Guvernér,Merle,Rick,Jesus,Glenn,Michonne a další když mají svoje hlasy a pak přejdu sem a koukám tu na fetáka a starou blondýnu jak je dabují nějací mentálové.

 

Třetí řadu FTWD jsem viděl jen do S03E08 a zatim nemam nějak náladu koukat dál z těch nových postav možná stojí akorát za zmínku ten rozumější z bratrů jinak samej moula a ta naše stará banda mentrálů co je tam od první série.

 

Kdyby se vrátil Travis tak mi napiš do pošty jinak na to kašlu xD

na příspěvěk reagoval Pilda17

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cariada

Rozhodně doporučuju the 100. Stačí přežít prvních pár epizod, které nejsou nic moc a řeší se tam spíše vztahy atd.. ale od nějakého 7dmého dílu je to bomba.

Jinak já mám u TWD ten problém, že se nebojím o postavy.. jako vůbec. Protože vím, že stejně všechno přežijí nebo je to natočené tak blbě, že mě to ani nevtáhne natolik, abych se bál.. viz třeba díl jak šel Rick s ostatníma pro zbraně k těm mořským ženám a jak je na konci přepadli chodci... strašně špatně natočená akce bez jakéhokoliv nápadu, akce, lepší hudby, napětí atd... Další ta srnka... a celej ten díl.. a akce v závěrečné epizodě sedmé série je takovej těžkej amatérismus, že bych se šel za něco takovýho zahrabat. I ten střih scén je zkrátka divnej. Občas mám pocit, že tvůrci nemůžou změnit statickej úhel kamery, protože nemají postavenou celou kulisu tak všechno zabírají stejně. Naposledy co jsem TWD opravdu žral byli první 3 epizody 6té série kdy jsem si říkal konečně! Bohužel jim to nevydrželo. Uvidíme jak si poradí teď s Out All War.. což je nejlepší část z celého komiksu takže šance tu je, ale vzhledem k tomu jak vypadal trailer se opravdu velmi obávám.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bellamy

:D Víš co raději to nekomentuj pokud si neviděl třetí sérii, protože ta je opravdu topová a nenajde se v ní jediná hluchá epizoda. Narozdíl od zmiňovaného TWD kde to od 3tí série jde těžce ke dnu a hluchých epizod v sérii je bezproblému 8. Schéma je vždy stejný. 3 epizody paráda, 2 ucházející a 3 těžká sračka. Druhá polovina série to má to samé. A po sedmé sérii říct, že se tam děje něco zajímavého je v porovnání s kterýmkoliv jiným podobným seriálem (GoT, The 100, Fear the Walking dead) je naprosto nesrovnatelné a až směšné. (A to nejsem žádnej velkej fanda GoT a nová série byla strašná sračka, ale pořád lepší než TWD).  Je to prostě špatný. Člověk se o postavy nebojí a děj je šíleně předvídatelnej, nijakej a nezajímavej. Každá blbost se tam vleče stráááášně dlouho. Tady ta třetí série je prostě skvostná. I druhá se mi docela líbila sice to nebylo ani z půlky tak dobré, ale měli jsme tu zajímavé prostředí (Loď, moře) a na žádným místě jsme se dlouho nezdržovali. Hlavně druhá polovina druhé série byla dobrá. Ale třetí ji dvojnásobně překonává.

na příspěvěk reagoval Bellamy

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama