Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátce poté, co Japonci 7. prosince 1941 zaútočili na Pearl Harbor, přihlásil se tehdy třiadvacetiletý Američan Desmond Doss, tak jako mnoho jiných mladíků, do služby vlasti. Z hloubi svého přesvědčení však odmítal nosit jakoukoliv zbraň a zabíjet. Stal se zdravotníkem 307. pěšího pluku 77. pěší divize. Skutečnost, že Doss odmítal zbraň, se nesetkávala s pochopením u jeho spolubojovníků. Jen blázen by chtěl, aby mu v boji kryl záda chlapík, vyzbrojený pouze odhodláním a lékárničkou. Často musel čelit nevraživosti a útokům ostatních vojáků. Přesto, jako jediný americký voják ve 2. světové válce, bojoval v první linii neozbrojený. V březnu 1945 vypukla krvavá bitva o Okinawu. Dossova rota měla za úkol dobýt 120 metrů vysoký útes. Když vojáci vyšplhali s pomocí lan na vrchol, dostali se do těžké dělostřelecké, minometné a kulometné palby. Vojín Doss se odmítl ukrýt a zůstal uprostřed krvavého pekla. Snášel jednoho zraněného po druhém z útesu do bezpečí. Během vyčerpávajících 12 hodin, za stálého ostřelování, zachránil životy 75 mužů... (Bioscop)

(více)

Diskuze

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Nechápu proč se jako hloupý idiot furt vrháš do diskuzí, do kterých ti vůbec nic není, hloupý parazit, nebo tomas.malo je tvoje holka? Jak si to mam jinak vysvětlit?

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Jo Dunkirk, na ten se samozřejmě jako zástupce zdejších fanatických Nolan fanoušků těším strašně moc :)

Že by se Hollywood konečně aspoň částečně vrátil k těm opravdu velkým historickým filmům? Kéž by.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Z nových válečných filmů se daleko nejvíc těším na Dunkirk, ale tohle by taky nemuselo být vůbec špatný. Garfield mě sice štval v prvním Spider-Manovi (na druhýho jsem se už radši ani nepodíval), ale třeba v Social Network si mě získal, takže mu věřím, že má schopnosti utáhnout takovýto film.

No a samozřejmě Gibson, pokud to bude aspoň zpoloviny tak dobré jako Statečné srdce, tak to bude pecka :-)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Stallone

Na dovolenke pozerať filmy? Chlape, ty fakt nie si normálny :-D :-D :-D máš neskutočne veľmi pomýlené hodnoty a degenerované zmýšlanie o svete ako takom. Na dovolenku si lietam do Karibiku ;-)

na příspěvěk reagoval Stallone

Uživatel tomas.malo smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Stallone

On neřekl, že se v kuse čuměl na TV, vole. A i kdyby byl policista, lékař či někdo z tohoto druhu veřejné služby, což zřejmě není, tak to neznamená, že by mu dívání se na TV zabránilo ve výjezdu, kdyby to bylo potřeba. 

na příspěvěk reagoval Stallone, konvicce

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Co to s tím má společného, že je to práce o svátcích? Jsi v pořádku? Takže pokud je policista, záchranář, lékař o svátcích ve službě, tak může pozorovat tři dny v kuse TV? Nemusí operovat, nemusí jezdit k bouračkám? Jsi normální? Vzpamatuj se chlape. Jsi totálně mimo realitu.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, tomas.malo

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Výkon se u nás vyžaduje jako na západě a jak ty píšeš za východní peníze.

U vás je výkon asi takový, jak jsi ho popsal:  tri dni v práci som pozeral vianočné filmy

TAKŽE NAPOSLED. POKUD ZAMĚSTNAVATEL POŽADUJE PRACOVNÍ VÝKON JAKO NA ZÁPADĚ, TAK AŤ JE TO ZA ZÁPADNÍ PLAT. POKUD TVŮJ ZAMĚSTNAVATEL TĚ NECHÁ KOUKAT TŘI DNY V KUSE NA VÁNOČNÍ FILMY, STYĎ SE. 

KLAMÁR A DEMAGOG.

na příspěvěk reagoval tomas.malo, JohnMiller

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ale veď na tom nie je nič zvláštne ísť do práce aj v nedeľu. Ja tiež chodím, keď treba. Minulý rok som si odrobil aj všetky tri Vianočné sviatky a ako dobre mi bolo... všetky tri dni v práci som pozeral vianočné filmy :-D

 

Parazit menom Stallone by chcel normálne zamestnanie, bez akéhokoľvek vzdelania a praxe, za západny plat, vo východnej časti Európy :-D :-D lol nalejte mu niekto štipku rozumu do hlavy. Ľudia v Bangladéši, v Číne, Laose, Filipínach, Kube, Venezuele by tiež chceli západny plat a musia si vystačiť s príjmom $10-100 na mesiac...

na příspěvěk reagoval Stallone, Stallone

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

To, že nemohu najít normální zaměstnání za normální západní plat již několik let je problém za který nemohu jen já. To si laskavě uvědomte.

Jinak k filmu. Čekal jsem film roku jako byl v roce 2014 Interstellar, ale je to nějaké divné. Fanklub filmu je také maličký. 

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Související novinky

Pátou Smrtonosnou zbraň natočí Mel Gibson

Pátou Smrtonosnou zbraň natočí Mel Gibson

16.11.2021

Těsně před tím, než nás nadobro opustil legendární režisér Richard Donner (Superman, Maverick), chystal on, jeho žena producentka Lauren Shuler Donner a scenárista Richard Wenk (16 bloků, The… (více)

Mel Gibson se vrací do války

Mel Gibson se vrací do války

01.05.2018

Určitě si pamatujete, jak Mel Gibson před dvanácti lety upadl v hollywoodskou nemilost. Jeho kariéra byla 10 let prakticky v limbu, v roce 2016 ale natočil Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny a téměř vše… (více)

89. Oscary - výsledky

89. Oscary - výsledky

27.02.2017

Letošní nejprestižnější filmové ceny byly uděleny. Americká Akademie umění a věd rozhodla o tom nejlepším, co bylo v Hollywoodu i jinde ve světě natočeno. Filmem roku se navzdory očekávání stalo… (více)

Zlaté maliny 2016

Zlaté maliny 2016

25.02.2017

Známe letošní vítěze Zlatých malin. Nejhorším snímkem se stal dokument Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party, který si odnesl i další tři Zlaté maliny za nejhorší režii,… (více)

Reklama

Reklama