Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Extrémní testy a technologie pod lupou. Do světa elektronických novinek a vychytávek s Tomášem Měcháčkem. Zábavným pořadem bude provázet oblíbený herec a moderátor Tomáš Měcháček. V show bude nejen seznamovat diváky s nejnovějšími aplikacemi a představovat jim dnes již téměř neomezené možnosti světa mobilních telefonů, tabletů, dronů a dalších chytrých zařízení, ale podrobí je i různým testům kvality. Chybět nebudou ani celebrity, které přístroje budou osobně testovat a podrobovat je zátěžovým zkouškám. Diváci se v každém díle mohou těšit i na sportovní výkony známých osobností. (TV Nova)

(více)

Recenze (18)

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Ahá - já myslel, že to bude pořad o technologiích, a ona tam jenom Gábina Partyšová (eventuálně libovolný jiný VIP host, který momentálně s Novou vychází zadobře) hraje na Xboxu, Měcháček ze sebe dělá kašpara, nekompetentní individua doporučují appky, které každý zná, a půlka stopáže je natočena na improvizačních lokacích typu firemní fitko nebo technické místnosti v baráku na Barrandově. Samotnou kvalitu jednotlivých reportáží nehodnotím, protože jsou podle mě odněkud koupené. Tohle se vážně nepovedlo - pokud měl někdo z produkce představu, že to bude další formát typu Snídaně, kde je většina stopáže placený PR, měl by si uvědomit, že doba, kdy šlo lidi opít rohlíkem, už dávno patří minulosti - cílovka tohoto pořadu nejsou žádní hlupáci, ale lidi, kteří se vyznají a kteří vyžadují nekompromisní nálož informací s přidanou hodnotou. V tomto pořadu je nečekejte, je to jen šaškárna za pár peněz, jejíž sledování je ztráta času. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Kurva, doprdelepráce, jak je možný, že nám ten hodnej bankéř nefunguje? Málo zelený??? Tak lišácky jsme to vymysleli, do psích pochev a ono hovno. Jak je to možný??? Kurev sedum! JAK JE TO MOŽNÝ?!?! "To vím naprosto přesně, byl to křižník Potěmkin". No, tak asi tak. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

A tak nám ten upgrade zdechl. Pohozená mršina leží před budovou tv Nova, až se jí ujme jeden zázračný scenárista, kterému přijde divné, že velká komerční televize nemá ve svém programu pořad o moderních technologiích. Urychleně se na tom něco musí změnit. Něco se splácne, to je jasné, ale dřív než se ten geniální nápad realizuje, je nutné zajistit zajímavého moderátora. Musí to být populární tvář, která je mladým lidem, jimž je pořad určen především, povědomá, ale její jméno jim patrně nic neřekne. TOMÁŠ MĚCHÁČEK. Ano, i banku můžete mít rádi, tak co bychom neměli mít rádi muže, který desetkrát i vícekrát za den s exotem Jeřábkem dává národu legrační formou tipy, jak změnit banku. Jenže pořad má natolik uhozený koncept i obsah, že jestliže jste v sobotu dopoledne po tahu, kdy se vysílá, tak se ani neobtěžujte vstávat. Nova objevila teprve nyní existenci smart phonu, tabletu a dalších běžných vymožeností dnešní doby. Podáváno je to takovým tím typicky hnusně hloupým a vtíravým přístupem k dané věci, kdy se počítá s tím, že divák je úplný blb a o přístroji nic neví. Takže to akorát nasere, znechutí a říká si to o vypnutí. Jedním z možných vrcholů každého vydání dílu je host ve studiu. Vidět Uršulu Klukovou házet oštěpem asi nechcete. Žádný strach, jedná se jen o herní simulaci hodu oštěpem. Obsah pořadu mně stačil k tomu, abych ho zhodnotil tak, že je to přitrouble dementní pořad, který se na divákovi dopouští DOWNGRADEingu. Měcháčka vrátit do reklamy, prosím. 0% ()

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

Já nevím proč pořady podobného typu, které by mohly být opravdu zajímavé, dopadají takhle bídně. Něco mezi Vikendem a Applikacema. Bohužel doplněno nesmysly jako jsou souteze, pseudovtipny moderátor či pofiderni testy. ()

Blue.Shark

všechny recenze uživatele

Naprostá hrůza. Pořad by možná mohl být zábavný, ale to by nesměl být podáván stejným stylem jako Televizní noviny. Nehodnoceno - nedokoukán ani první díl. Ztráta času. ()

IBI 

všechny recenze uživatele

Novácký inteligenční downgrade — tak to dopadne, když tvůrčí tým mezi vymýšlením nových podnětů pro Víkend a Ulici zkusí poprvé v historii Novy zaujmout někoho ve věkové kategorii 15-30 let. Zbytečné pokusy, řev, cool hudba, nelogický slang ("Utíkejte prokrastinovat na náš fejsbuk!") a věci, které každý, kdo někdy byl na internetu, dávno ví. Až někdy na párty uvidíte toho divného chlápka, který to za svůj nevelký plat roztáčí na parketu v nové Adidas teplákovce zatímco se na něj zbytek lidí dívá s rozpačitým úsměvem, tak budete vědět, jak zhruba Upgrade v dnešní době vypadá. ()

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Aho, testujeme více jak půl roku starý iphone a pořádně to obkécáme... nic co bych si nepřečetl na netu nebo neviděl na youtubu.... tohle je snad větší kravina než hrajeme s muhamadem alim. Ne není, ale i tak je to ptákovina 5% ()

williamriker odpad!

všechny recenze uživatele

No co dodat, hrůza kde mají větší prostor balastní záběry a hlavně to co nejvíc obkecat abysme natáhli stopáž. Samotné recenze nic nevypovídající, to už se víc dozvím od Franty s Lojzou večer v hospodě na růžku. ()

Habansz odpad!

všechny recenze uživatele

Když už si myslíte, že Nova nemůže odvisílat větší sračku, než jsou Doktoři z Počátků a ani, že horší než Hrajeme s Alim to být nemůže, vyrukují na vás s těžkým kalibrem v podobě Upgradu. Bohužel pořad svému názvů vůbec nedostává a tak downgraduje všchny vaše mozkové buňky. ()

LOVIT odpad!

všechny recenze uživatele

frykulínský pořad pokuď je vám víc jak náct (a to se těm 17+ omlouvám :D) tak je to možná program pro vás jinak blbost - slušně řečeno a Měcháček je tydýt... ()

TrokUruk odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůzoucí....v porovnání s tímhle je Hrajeme s Alim preciziní moderátorský počin...Měcháček, jakožto moderátor je to nejhorší, co tenhle pořad mohlo potkat. Ubohost tohohle měřítka jsem neviděl od dob mexické parodie Man of steel. ()

Reklama

Reklama