Reklama

Reklama

Recenze (10)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Are you ready to beliebe? Tentokrát větší show než u jiných roastů, ale až moc naspeedovaný moderátor Kevin Hart./// Dalo by se možná trochu čekat, že vystupující budou zpěváka trochu šetřit, protože na rozdíl od Hasselhoffa nebo Anderson není v šoubyznysu tak dlouho, aby si získal určitou otrlost. Komici mu však drsně nakládájí. Co se vtipů týká, tak víme, že v Hollywoodu je už více než pár let dovoleno si dělat srandu z holocaustu, přidalo se i 11. září a nejnověji ISIS. Rádoby necenzurovaná zábava zde působí dojmem, jako by neměla hranic. Kdepak. Stále je tady totiž N-word! O negrech smí mluvit jen černoši, z čehož má Hart stejně hrůzu. Amíci tak v tomto ohledu zůstávají pokrytci./// Nejlepší jsou fórky na adresu ostatních roasterů než Biebse, ale i v rámci 85 minut se trochu opakují (Snoop Dogg je starej a má vyhulenej mozek, Shaquille O'Neal je zase velkej a tlustej). Celkově je to však stále zábavná show o tom, jak nejvíc urazit a pak se obejmout a omluvit. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Surprise guest byl jednoznačně nejlepší .. ale nejvíc mě rozsekal Ludacris a jeho joke na Justina s Ellen Degeneres ! I Justin sypal dobré fórky (není divu, když mu je napsal někdo jiný), ale zase to celé zazdil jeho klasickou pózou "Dělal jsem špatné věci, je mi to líto, ale bůh mě miluje a budu lepší" .... za to měl přiletět záhlavec od surp guesta (satisfakcí budiž to, že po něm předtím mrskl cíčko). ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Strašne okato nasilu sa smejúci raperi, komici a Martha Stewartová, stále rovnaký nekorektný humor, z ktorého ani tretina nie je naozaj vtipná . Kevin Hart ako moderátor priemerný, Leggerová a D'Elia ušli + surprise guest v asi najNEvtipnejšej scénke svojej postavy a kariéry. V roastoch zabehnutý nie som, celkovo na stand up veľmi slabé. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Wow, tak to se povedlo. Úplně nejvtipnější byl začátek, především Pete Davidson byl dokonalej. I Martha Stewart se předvedla. A hodně dobrý vtípky měl nakonec i sám Justin. Dlouho jsem se takhle nepobavil. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější kritiku Justina Biebera a ostatních hostů rozhodně předvedla Martha Stewart - kdo by to do téhle babičky řekl? Ale i ostatní si připravili vtipný a trefný pranýřování. Škoda jen toho patetického závěru. ()

dave14 

všechny recenze uživatele

Slabej roastee = slabej roast. Ale našly se světlý chvilky. Pete Davidson, Jeff Ross a Martha Stewart suverénně nejlepší - zbytek tak trochu tonul v průměru. Kevin Hart jako roaster extrémně uřvanej, nesympatickej a nevtipnej. Ve srovnání s roastem Charlieho Sheena nebo Jamese Franca opravdu nic moc. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Zábava založená na uťahovaní si z ostatných účinkujúcich. Je to sranda, ale iba do tej doby, než si človek uvedomí, že vtipy sú založené len na pár základných predsudkoch. Môj obľúbený komik Kevin Hart, prcek medzi trpaslíkmi. Jeffrey Ross je hnusný a jediné čo vie, sú roasty. Shaq je obrovská tupá gorila. NAtasha je děvka prvej kategórie. Pete Davidson je ugly motherfucker, ktorému otec zobrel v dvojičkách. Ludacris je otrasný rapper a herec. Snoop ako obvykle starec nahulenec, ktorý sa oblieka ako puberťák a je to gangsta. Historická Martha, ktorá bola vo vezení viac než všetci prítomní dohromady. Chris je neúspešný komik, známy iba tým, že ho má rád JB. Hannibal, ktorý je známy jedine tým, že zničil Billa Cosbyho. No a nakoniec JB, ktorý je prachatý, rozmaznaný, otrasný, plný probémov, bol u Ellen DeGeneres 14 krát a je z neho pussy, jeho fanúšikovia sú 9 roční retardi....a nechal v nemecku opicu. Naviac (hlavne) Shaq a JB ukazuje, ako skoro všetky vtipy bežia niekde v čítačke v hľadisku a oni sa ich čítaním snažia byť vtipní. ()

derive 

všechny recenze uživatele

Roast už není co býval. Jako pořád je to sranda, ale vůbec mu to nedali sežrat... Nakonec, nejvtipnější byl sám JB, lol ()

forrest11 

všechny recenze uživatele

celkom v pohode napisane aj odinterpretovane. Vela miestnych komentatorov si naivne mysli, ze tie vtipky si vymysleli samotni protagonisti... staci sa pozriet na zaverecne titulky a armadu writerov, ktori sa s tym seru cely rok a "zabavaci" len viac ci menej putavo odrecnia. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem 20 minut a bylo to větší utrpení než Novoty. Moderátor je Hard ze svých vlastních vtipů, kterým se tlemí jak blbeček. Publikum je typická směska MTV blbečků, kteří zatleskají vždycky, když se jim řekne, decentně se zasmějí a vždy dají najevo, že některý vtip byl na americké publikum příliš kontroverzní (čti: opravdu vtipný). Možná, že se to v průběhu alespoň trochu rozjelo, ale proč to riskovat. Stand up komiků je dost a někteří opravdu stojí za to. Tahle umělá sra**a za to nestojí. Hned první komik si v "Roast of Justin B." trochu rýpnul do všech kolegů a pak se jemně otřel o Biebera samotného. Pak ho něžně objal, vykouřil a tím ten drsný humor na úkor Justýnky skončil. Čekám, že i v ostatních případech si trochu rýpneme do všech kolegů, abysme na Biebera nebyli příliš tvrdí, pár posledních vtipů nasměřujeme na něj. Pak ho vychválíme do nebe, jaký je to borec a nastavíme anál, kdyby se náhodou stále cítil dotčen. Potlesk, další! 20 promarněných minut. ()

Reklama

Reklama