Reklama

Reklama

Zlatý hřeb misí Apollo, raketa Saturn 5

  • Velká Británie The Saturn V Story (více)
Velká Británie, 2014, 52 min (Special Edition: 28 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Od odvážné vize až po velký americký triumf! Dokument o vývoji a výrobě rakety, která dopravila první astronauty na Měsíc. (Netflix)

Recenze (3)

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Dokument plny znamych faktov. Kto je mladsi a vzdelava sa, tak urcite bude super. Ak uz o danej tematike nieco viete, tak to bude skor taka rekapitulacia. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Stručný úvod do největšího kosmického programu všech dob, kde nechybí nic z toho nejpodstatnějšího. Nad tím co inženýři a všichni, co se na tomto možná vůbec největším projektu v dějinách lidstva podíleli, zůstává rozum stát, s odstupem a vzhledem k technickým a výpočetním možnostem ještě o to více. Doporučuji s tímhle začít a hned se pak pustit do dalších dokumentů NETFLIXu o Apollu 13 a Apollu 17. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zběžný průlet programem Apollo až po přistání na měsíci, s důrazem na vývoj tří stupňů kolosální rakety Saturn V (v tradici špičkových nacistických konstruktérů). 50 minut je na tak rozsáhlé téma hrozná chvilka, jako rychlokurz včetně poutavých komentářů ale celkem poslouží. A člověk si říká, čeho je lidstvo schopný, když na sebe trochu přitlačí. Budu se zajímat o víc, včetně pohledu konspiračních teorií. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama