Reklama

Reklama

Prem Ratan Dhan Payo

  • Indie प्रेम रतन धन पायो (více)
Trailer

VOD (1)

Recenze (8)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní příběh je zaměřený hlavně na rodinné hodnoty. Filmek je místy hodně nadnesený, akce odlehčená a výprava opět parádní. Film je hodně barevný a je z něj cítit uvolňující atmosféra. Písní je zde hodně, ale nenudí, mají pěkné texty i choreografii. Obsazení opět bezchybné. Celkově je to docela emotivní záležitost, kterou jsem si užil. Za mě 90% :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet INR 1.800miliónov ($28miliónov)Tržby USA $4,364,639Tržby Celosvetovo $67,313,000▐ Začiatok vypadal dosť vyumelkovaný, príbeh rozpačitý, snobský. Našťastie po prvej tretine sa to rozbehne správnym smerom a Salman Khan ponúkne ďalšiu celkom zábavnú "kráľovskú" pózu. Príbeh ponúkne stmelenie rodinných hodnôt ale máme tu aj celkom slušne vykonštruované zákulisné ťahy. Záver príde s gradáciou kde príde aj na pästné výmeny a dramaticky je veľmi silný. /70%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek je výpravný, velkoryse natočený, ale opravdu nevím, o čem byl. Snad poprvé tu s hrdostí používám oblíbenou větu mnohých uživatelů čsfd: „Tak tohle jsem nějak nepochopila!“ Odehrává se v současnosti, přitom zápletka o dvojníkovi a snaze svrhnout vládce z trůnu je totálně středověká. Spíš jakoby legenda než zobrazení moderního světa. Následuje zvrat na zvrat, kdy mi nijak neulehčilo, že jsem vůbec nepochopila komplikované příbuzenské vztahy ve vladařově rozvětvené rodině. O logice nemá cenu mluvit, ale bohužel ji nenahrazuje ani příběh ani atmosféra, která se mění snad s každou scénou – jednou rozjuchaná, vzápětí tragická…. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príbeh zaujímavý, zápletka fajn, pointa pekná, ale to prevedenie ma nejako neoslovilo. Indické filmy zbožňujem, ale Salmanovi som akosi stále neprišiel úplne na chuť, hoci už ma zaujal vo viacerých rolách (najviac asi ako Brat Bajrangi). Čo sa týka Prem Ratan Dhan Payo, mne osobne to prišli dosť zdĺhavé a zbytočne natiahnuté až do takejto mamutej dĺžky (čo mi pri väčšine indických filmov vôbec neprekáža). Soundtrack ušiel - niektoré pesničky boli skvelé, iné zas naopak úplne slabučké. Prem Dilwale bola taká cnostná postava až mi to bolo občas nepríjemné (v reálnom svete by bol asi dosť sklamaní z nevďačnosti a egoizmu väčšiny ľudí). Scenérie kde sa film natáčal boli pôvabné, najmä pevnosť Kumbhalgarh. Vzhľadom na vysoké hodnotenia som čakal od toho oveľa viac, takže napokon len skromné 3*. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich veľmi obľúbených filmov, krásny a očarujúci ako hudobne tak aj vizuálne. Boli tak klasicky Salmanovsky trápne vtípky a okamihy, ale nejako sa v celkom zážitku vytrácajú a to krásne ich potláča úplne do úzadia. Naozaj explózia farieb a hudby, nádhera. ()

Broen 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale po shlédnutí Sanam Teri Kasam a posléze po tomto filmu, jsem Indií oslněna a okouzlena. Ano, zavání to kýčem, ale celkově to jejich vyjádření pocitů a jaksi taková pohádkovost a velká výprava, mají pro mě strašně do do sebe. Mají svůj styl a to rozhodně neotřelý. Je jasné, že mě čeká ještě mnoho těchto krásných filmů... ()

Reklama

Reklama